2777
2789

من بعد خوردن اون مایع زهرماری ازمایشم دادم چند دقیقه ضعف کردم بالا اوردم و فشارم افتاد.دوتتی بعدش منتفی شد...اخه ندیم چی میشه.این همه راه همینطور اومدیم بعدش هم میایم.واقعا برام این آزمایشات عذاب اوره.گفتن دوباره برو دکتر ی ازمایش جدید بنویسه من ک بمیرم دوباره اینو تکرار نمیکنم.چند سال پیش مدلش چیز دیگه اومد.ی بار خالی ی بار غذا گفتن بخور.ابن بار گفتن چهار بار خون میگیرن ناشتا هریکساعت ی بار...بابا نامسلمونا این چ صیغه ایه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من سر دخترم خیلی حالم بد میشد بعد خوردن محلولش

ولی سر پسرم ازمایشگاه توش پودر پرتقال ریخته بود انگار داشتم سن ایچ میخوردم اتفاقا خیلی هم بهم چسبید😁

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر بچه اولم خیلی اذیت شدم این دومی رو دیابت بارداری داشتم تنها نقطه مثبتش همین بود گفت نیاز نیس ب ...

واله اینطوری میکفت بنفعم بود .اگه بدونی چ حالی داشتم رفتم مغازه ی بنده خدا نشستم حالم بد شد فشارم افتاد تو مغازش کلی بالا اورذم البته همش اب و شربت لعنتی بود.لینسور خجالت کشیدم لباس همه چیم کثیف کرذم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من سر دخترم خیلی حالم بد میشد بعد خوردن محلولشولی سر پسرم ازمایشگاه توش پودر پرتقال ریخته بود انگار ...

همین پودر شزبت بود ولی من دوتا ازمایش اولیه دادم.دوتای دیگه نرسبدم گفتم بالا آوردی دیگه برو نمیشه ازمایش گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من که اعتقاد به این سوزن سوزن شدنا ندارم

اصلا من کفتم دیابت داشته باشم بهتر از اینحالی ک امروز بامن سد.تو مغازه طرف پخش زمین شدم..اخه این چ ازمایشیه مگه میشه شکم خالی چند بار خون کرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا من کفتم دیابت داشته باشم بهتر از اینحالی ک امروز بامن سد.تو مغازه طرف پخش زمین شدم..اخه این چ ازمایشیه مگه میشه شکم خالی چند بار خون کرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا من کفتم دیابت داشته باشم بهتر از اینحالی ک امروز بامن سد.تو مغازه طرف پخش زمین شدم..اخه این چ ا ...

دیوانه ان برای همین هم به طب سنتی اعتقاد دارم میگه فقط دو بار برو دکتر یکی بعد از آزمایش مثبت یکی هم برای سونوگرافی آخر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من موقع بارداری اول حالم خوب نبود خانم آزمایشگاه گفت تو نمازخونه دراز بکش نرو بیرون

من اولش بد نبودم بخاطر همین زدم بیرون.نخاستم تو محیط ازمایشگاه و الودگی باشم.ی ریع بعدش حالم بد شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دیوانه ان برای همین هم به طب سنتی اعتقاد دارم میگه فقط دو بار برو دکتر یکی بعد از آزمایش مثبت یکی هم ...

بخدا دوستی دارم همه مریضی ها داشته تو بارداری همه چیز میخورد قلیون میکشید قری اعصاب میخورد.بچه ای دنیا اورد مثل دسته گل خوشگل و زیبا.دیابتم داشت خیلی پیگیر نبود.هیچی هم نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...