2777
2789

روم نمیشه بپوشم احساس میکنم جلفه 

کت آبی کاربنی میخام بخرم 

بنظرتون آبی بخرم یا کرمی؟ 

کرم چون نود هست روم میشه ولی آبی نه 

بعد رنگ‌ کرم هم خیلی پوشیدم تکراریه برام 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

نه جلف نیست 

اتفاقا یه دختره دیروز پوشیده بود تو سلف دیدم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رنگ کلا برا هیچ جا مناسب نیست

جدی چطور مگه 

من خیلی دوسش داشتم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ابی کاربنی به نظرم برای دانشگاه از کرم بهتره. 

منم یه مانتو ابی چهارخونه خریدم برای دانشگاه که با جین بپوشم. فروشنده میگفت واسه دانشگاه از همین ها میبرن

فک کنم بیشتر به قد و تنگی لباس گیر میدن

اگه زیاد اهل مانتو خریدن نیستی رنگ نود یا مشکی بگیر خودت راحتتر هستی و زیاد تکراری بودنش مشخص نمیشه مخصوصا مشکی که اگه لکه بشه  خیلی مشخص نمیشه 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

آبی کاربنی رو اصلا دوس ندارم ولی نسکافه ای و مشکی بگیر

اخه واقعا از رنگ های نود خسته شدم 

چقد هی رنگای نود و کسل کننده 

آره آبی یجوریه.ولی تو شرایطش ممکنه خاص نشونت بده بذار بعد این که جایگاهت مشخص شد بعد بپوش

ترم ۳ هستم

اگه زیاد اهل مانتو خریدن نیستی رنگ نود یا مشکی بگیر خودت راحتتر هستی و زیاد تکراری بودنش مشخص نمیشه ...

اخه همش هی رنگای اینطوری 

یا کرم یا مشکی پوشیدم خاستم تنوع بدم به لباسام

یبارتوی عمرم مانتو آبی کاربنی خریدم تاعمردارم این اشتباهو نمیکنم هنوزم یادم میاد پوشیدمش عرق سرد میکنم    اصلارنگ خوشگلی نیست فک کن بورباشی چشات سبز بعد آبی کاربنی وای خیلی زننده وجیغه  

اخه همش هی رنگای اینطوری یا کرم یا مشکی پوشیدم خاستم تنوع بدم به لباسام

خودت میدونی  ولی از نظر من  شما اگه یبار در سال یا ماه بخوای بری جایی هر رنگی بپوشی ایرادی نداره ولی وقتی قراره هفته ای دوسه روز بری دانشگاه خودت از تکراری بودن مانتوت معذب میشی و اینکه اگه یه مشکلی مسیله ای برات پیش بیاد سریع با اون رنگ تو ذهن بقیه باقی میمونه وگرنه میتونی بخری استفاده کنی هیچ ایرادی نداره البته باید درنظر بگیری ممکنه یه رنگی یزمانی  مد باشه ویا مد نباشه و یجورایی جالب نباشه 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

یبارتوی عمرم مانتو آبی کاربنی خریدم تاعمردارم این اشتباهو نمیکنم هنوزم یادم میاد پوشیدمش عرق سرد میک ...

جدی 🤣 چرا دارید پشیمونم میکنید لامصبا 🤣