2777
2789
عنوان

دوست پسرم میخواد با مادرش بیاد خونمون ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 33 پست

مهمون ب روی خوش کسی میره جایی . تو با روی باز مهمونداری کن ببین پشت سرت میکن طرف یه پارچه خانومه و با محبت

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن چکار کنی به دوتا پسر بچه خوش بگذره 

مثلاً کیک بپزید انار دون کنی تخمه شب یلدا به پاکن🤪 مطمن باش هر دو بچه خوش باشند حال همه نگاه همه مثبت

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
بله می‌دونم ولی اگه اون خانمی که قرار بیاد این شخصیت رو نداشته باشه و جوری رفتار کنه که خجالت بکشم چ ...

شما مسئول افکار سطحی و غلط دیگران نیستی عزیزم بار اونو خودش باید به دوش بکشه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

پسرت باید قبلش ازت اجازه می‌گرفت و باهات هماهنگ میکرد

واقعیتش باهام صحبت کرد خودم بنا به دلایلی اجازه دادم 

ولی الان فکر و خیال اینکه نکنه خانمه افاده ای باشه و خجالت بکشم داره دیوونم می‌کنه 😢

فرشاتو شامپو فرش بکش و خونه رو حسابی برق بنداز،تمیزی و رفتار خوب به چشم میاد تا وسیله

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

مهمون ب روی خوش کسی میره جایی . تو با روی باز مهمونداری کن ببین پشت سرت میکن طرف یه پارچه خانومه و ب ...

میگن یه پارچه خانمه ولی شلخته بود 

فرشهاش نگاه کردنی نبود 🥴😖

میگن یه پارچه خانمه ولی شلخته بود فرشهاش نگاه کردنی نبود 🥴😖

نه بابا این حرفا چیه . بعدم ی ساعت میخان بیان . اگ روفرشی داری بنداز روی فرش . فرشتم اول ی جارو بکن گردوخاکشو بگیر بعد با جارو سیخی نم دار بکش روش برق میزنه

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

اول فک کردم دوست پسرت با مامانش میخوان بیان خونت 

فرشا رو که یک شامو فرش بزن تمیز میشه مبلمان هم ی کاپر پارچه ای بگیر بزن روش خلاص ولی در کل ظاهر زندگی شما به کسی ربط نداره

عزیزم ضعف و افتادگی بیش از حد نشون نده تا اون خانم اگه نامحترم بود از ضعفتکن برای اذیتتون استفاده نکنه

خونتو گردگیری کن

مبل قدیمی و وسایل قدیمی از ارزش های خودت و خونت کم نمیکنه

اگم روفرشی داری میتونی بندازی رو فرش اگر نه مهم نیست