مهمون ب روی خوش کسی میره جایی . تو با روی باز مهمونداری کن ببین پشت سرت میکن طرف یه پارچه خانومه و با محبت
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلاً کیک بپزید انار دون کنی تخمه شب یلدا به پاکن🤪 مطمن باش هر دو بچه خوش باشند حال همه نگاه همه مثبت
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
فرشاتو شامپو فرش بکش و خونه رو حسابی برق بنداز،تمیزی و رفتار خوب به چشم میاد تا وسیله
اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان میشوند! روزگاریمیرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب میکنند❗️. 🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یکنوشته.🥀
میگن یه پارچه خانمه ولی شلخته بود فرشهاش نگاه کردنی نبود 🥴😖
نه بابا این حرفا چیه . بعدم ی ساعت میخان بیان . اگ روفرشی داری بنداز روی فرش . فرشتم اول ی جارو بکن گردوخاکشو بگیر بعد با جارو سیخی نم دار بکش روش برق میزنه
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم