2777
2789
عنوان

بنظرتون طلا پایین میاد یانه

121 بازدید | 17 پست

امروز همه پولمون دادیم طلای دست دوم میترسم ضرر کنیم... ماشینمون فروختیم یه ماشین سبک تر خریدیم مابقیش دادیم طلا

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی منم الان همین تاپیک زدم کاش بفهمم چی میشه ما هم میخاهیم بفروشیم برای کار واجبی ولی نمیدونیم صبر کنیم چند روز یا نه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
اول میاد پایین بعد دوباره می‌ره بالا

عزیزم از کجا میگید؟؟

ما نمیدونیم الان طلا بفروشیم یا چند روز دیگه برای کار واجبی هست بنظرتون صبر کنیم 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
500تومن دقیق نمیدونم چند گرم بود

اگه حداقل دو سال نگه میداری

سود میکنی

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
آبجی منم الان همین تاپیک زدم کاش بفهمم چی میشه ما هم میخاهیم بفروشیم برای کار واجبی ولی نمیدونیم صبر ...

مادیگه دل زدیم به دریا.... الان برای فروش بنظرم خوبه برای خرید یه کم ریسک بود که ماکردیم

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
عزیزم از کجا میگید؟؟ما نمیدونیم الان طلا بفروشیم یا چند روز دیگه برای کار واجبی هست بنظرتون صبر کنیم

فعلا انگار داره اصلاح میخوره ارزون شده منظورم از بالا رفتن تو بلند مدتها یعنی شش ماه بیشتر

مادیگه دل زدیم به دریا.... الان برای فروش بنظرم خوبه برای خرید یه کم ریسک بود که ماکردیم

وآقا برای فروش خوبه؟؟ سکه ۶۳ بود ما نفروخته الان شده ۵۸ تومن نمیدونم چکار کنیم

فعلا انگار داره اصلاح میخوره ارزون شده منظورم از بالا رفتن تو بلند مدتها یعنی شش ماه بیشتر

اره ۶ ماهه رو میدونم

حقیقتش ما ماشینمون رو دیروز فروختیم که پول و طلا هم بزاریم روش یه ماشین دیگه بخریم بنظرتون صبر کنیم تا چند ماه؟؟ ماشینا که گزون نمیشنن