2777
2789
جاری من که رشتی بود فقط دودست رختخواب دادن بهش بای سرویس ظرف وقابلمه بعدم گفتن ما رسممون هست کم میدی ...

لشت نشا رشت نیست عزیزم دهاته . رشتی ها و انزلی چی ها شدیدا حساسن رو این مسائل و اتفاقا قبل ازدواج دختر ها هم خونه دارن از خودشون هم ماشین . دیگه جهاز که چیزی نیست . ولی تو دهات رسم و رسومات اصلا فرق داره

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
جاری من که رشتی بود فقط دودست رختخواب دادن بهش بای سرویس ظرف وقابلمه بعدم گفتن ما رسممون هست کم میدی ...

شاید وضعیت مالی خوبی نداشتن که ندادن وگرنه رسم به جهیزیه دادن هست اینجا حالا یکی مثل جاری شما مخنصر یکی هم تکمیل میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم پدرتون نداد گفتم که توافقیه نمیشه گفت چون پدرتون نداده رسم همینه که

رسم این بود نمی داد ن  پدرم وضعش خیلی هم خوب بود و عیب میدونستن که بدم .. ولی حالا دیگه نه میدن ولی در حدی که دارن ولی اثاث بزرگ 5 تیکه با خانه و پول عروسی با پسره 

قربان وفای سگ ♥️
با این حساب با ۳۰تومن میشه خوب خرید ،چون من خودم هزینه شو دارم میدم خیلی زحمت کشیدم کار کردم،میترسم

اخي عزيزم

مباركت باشه انشالا ك هميشه شاد باشي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

عزیزم لشت نشا که رشت نیست دوما با دیدن ی نفر که نمیشه رسم ی استان رو فهمید من گیلانی ام جهیزیه ی تکمیلم اوردم هرکی ام میشناسم همینطور 

بله سختگیری نمیکنن اگه پدرم وسعش نمیرسید اذیتم نمیکردن ولی نه اینکه رسمشون باشه جهیزیه ندن😳😳

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

رسم این بود نمی داد ن  پدرم وضعش خیلی هم خوب بود و عیب میدونستن که بدم .. ولی حالا دیگه نه میدن ...

عجیبه حرفتون بدام چون حتی ۳۰ ساله پیشم مادرم جهیزیه اورد خاله ها وعمه هامم همینطور چطور میگین رسم نبوده وجدیدا رسم شده عجیبه

رسم این بود نمی داد ن  پدرم وضعش خیلی هم خوب بود و عیب میدونستن که بدم .. ولی حالا دیگه نه میدن ...

۳ تیکه با داماده عزیزم نه ۵ تیکه🙂

من خودمم ۳ تیکه با همسرم بوده

مردم اون منطقه چه جورین یعنی خصوصیات اخلاقیشون چون تازه جاری دار شدم میخام ببینم چجورین

بد نیستن ولی خوب زیادم تعریفی نیستن باز بستگی به ادمش داره و اینکه تو چه خانواده ای بزرگ شده باشه