2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با ۳۰ تومن وسایل بزرگم می تونی خودت بگیری یخچال دو دریا ۴ تومن تلویزون یک و نیم لباسشویی یک و نیم احاق یه تومن فرش بگیر دو تومن در کل بزرگا تقریبااا ۱۰ تومن میشه بقیه وسایلم بیش از ۴ ت من نمیشه گلی

یعنی از چه لحاظ تعریفی نیستن

شمادنبال اینکه حتماادمای اون منطقه خوبن بدن نباش چون هیچ ربطی نداره من کل دوست رشتی دارم که ماهن کلیم بودن که وافعانمیشه گفت اصلادربارشون 

پس باین چیزانیس خوب بدهمه جاهست 

مثلاحرفم خنده دارمیشه بگم همه مثلاشمالیابیستن 

خوب همچین چبزی هرگزدرست نیس خوب بدهمه جاهست 

وخدایی که بشدت کافیست
تقریبا اره یکم سخته شناختشون 

پس حواسمو جمع کنم چون هی جاریم میاد جلو من بد مادرشوهر وخواهر شوهر میگه خیلی هم خودشو بامن صمیمی میگیره خیلی میخواد که منم حرف اونا رو بزنم ۰

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
دوستم ،شما از روستای مڗدهی یا کوچصفهان چیزی میدونین ،چطور هستن شوهر خواهرشوهرم اونجاس

درکل بهت بگم شمالیابنسبت اقوام دیگه البته توهین نشه زیادتوکارپسروعروس ودختروداماددخالت نمیکنن 

عروس وداماددوستن نمیگن 100درصدولی 90درصدخوبن 

اینوحتی خیلی ازدوستای ترک یامشهدی یامثلالرم بهم میگن بنابه تجربه فامیلی 

وخدایی که بشدت کافیست
وای توروخدا کجا دهاته عزیزم شهره کوچیکیه

مثل خمام . ولی باز به خمام میگن شهر کوچیک اما همیشه میخوان بگن لشت نشاء‌قبلش میگن دهاته لشت نشاء

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠

عزیزم من و همسرم گیلانی هستیم البته شرق گیلان

رسممون ۳ تیکه با داماد.یعنی یخچال تلویزیون و فرش با داماد.البته من شوهرم اصرار داشت خودش بخره و نذاشت باباش بخره.

بقیه وسایل با دختره.من خداروشکر همه چیزم با مارک عالی و تکمیل بود.هرکس در حد خانواده ش میاره.

ولی مثلا خواهرشوهرم وسیله زیادی ندادن بهش و برقی فقط ی چرخ گوشت داشت ک اونم مادرسوهرش کادو داد بهش و ۳ تیکه  رو هم پدرشوهرش خرید.

بسته ب توان مالی هر خانواده انتظار دارن.

ولی الان ما خودمون اصفهان زندگی میکنیم.واقعا حس میکنم جهیزیه ای نیاوردم در برابر اصفهانیا.حتی وسایل نقره ب عنوان جهاز میدن.در این حد!