2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادرشوهرت واقعا یه مادر وآدم فوق العاده س 

شماسعی کنید کمبودهاشو جبران کنید وقتی چیزی واسه خودش نمیخره شماواسش بخرید گه ازگاهی واسش لباس و کفش ونمیدونم از این چیزابخرید ببریدش تفریح بالاخره حسابی بهش برسید 

چون ازهمچون کسی یک درصد تودنیا هس که شکرخدا سرراه شماقرارگرفته

راستی نظرم عوض نشده واسه تعویض مادرشوهرا روش فکرکن پشیمون نمیشی😂😂🥺

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
عزیزم مادرشوهرت واقعا یه مادر وآدم فوق العاده س شماسعی کنید کمبودهاشو جبران کنید وقتی چیزی واسه خودش ...

عزیزم دستم بسته اس نمیزاره

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

عزیزم دستم بسته اس نمیزاره

یعنی مادرشوهرت نمیزاره واسش چیزی بخرین یاتفریحی جایی ببرینش

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
میده به کسی اصلاخودش استفاده نمیکنه

دقیقاً اخلاق مادر من رو داره

نمی‌دونم چرا

انگار خودشون رو شایسته اون لباس نمیدونن

اگر به مادرم لباس استفاده شده خودم رو بدم خوشحال میشه

ولی نو بخرم استفاده نمیکنه میده به کسی

من هم واقعا آزار میبینم از این اخلاق

مثلاً در ماه یکی دو میلیون به خیریه کمک می‌کنه با این که

پدرم فقط درآمد بازنشستگی داره

اما نمیره یه آرایشگاه مو رنگ کنه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

عزیزم خداروشکر کن با ادمای خوبی وصلت کنی ما ساعت ۹ هم بریم دیدن مادرشوهرم و از قبل هم بدونه ما قراره بریم نه و نیم پامیشه میگه شام میخورید دو پیمانه کته بزارم  فکر نکن که زود زود میرم شاید ماهی یکبار برم شوهرم هرروز میره سر میزنه تو کل این ۴ سالم یه بار دوتا سمبوسه داده بهم ی بارم دلمه کلم اونم منتشو همه جا زده بهم زبون تند و تلخیم داره و همیشه ازمون انتظار داره من انتظاریم ازش ندارم ولی در کل خواستم بگم که قدر ادمای خوبی که باهاش وصلت کردی بدون حتی ی بار به جای من ۶۰ تومن پول خیاط داده بود ساعت ۱۲ شب به شوهرم شماره کارت فرستاد و مبلغ و گفت واریز کن 

یه فروردینی بی حوصله

میده به کسی اصلاخودش استفاده نمیکنه

اتفاقا اون تاپیکتونو خوندم برام سوال شد چرااخلاقش اینجوریه🙄

فکر کنم  ی شخصیت به شدت مهر طلب داره .شایدم افسردگی مزمن داره چون گفتید جوونی همسرشو از دست داده ایشون میخواد بااین محبتها به اصطلاح خودش رو فدای بچه هاش کنه انگار ی جورایی خودشو مدیون میدونه.ولی دیگه فداکاریو از حد گذرونده

ای کاش به ی روانشناس مراجعه میکرد اینکه میگید همش کار میکنه و اصلا برای خودش تفریح و خرج نمیکنه اصلا نشونه خوبی نیست.البته عزت  نفس و غرور خوبه ولی نه دیگه تااین حد که نذاره هیچوقت محبش رو جبران کنید انکار خلا شخصیتی داره 

وااای ببخشیدا اصلا اعصابم خرد شد  

تو از بندگان برگزیده خدایی که همچین مادرشوهری داری😄

قدرشو بدون، ولی اینم بدون اون سبک و روش زندگیش یه عمر اینجوری بوده، محاله بتونید تغییرش بدید. تنش سلامت باشه و خدا عمر باعزت بهش بده🙏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟