2777
2789
عنوان

24 سالگی ازدواج کردن زوده

129 بازدید | 12 پست

یعنی ۲۲, ۲۳ عقد کنی تا بری سر زندگیت ۲۴ سالت باشه؟

من دوستای دوران راهنماییم ، دبیرستانم ، دانشگاهم که الان همشون ۲۴, ۲۵ سالشونه مجردن ، بین این همه همکلاسی و هشتاد نود تا دختری که میشناسم فقط سه نفرمون ازدواج کردیم ، بعد هر کودوم میشنون  میگن وا چرا اینقدر زود ازدواج کردی ، 

به نظر خودم مناسب ازدواج کردم چون اگه کوچیکتر از این ازدواج میکردم هنوز دانشجو بودم و اگه بالای سی ازدواج میکردم وقت نداشتم چند سال رو بی بچه با شوهرم باشم ولی الان میتونم چندین سال با شوهرم تنها باشیم و هشت نه سال بعد بچه دار شم

من کردمو راضی ام

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم به موقعس تو این بی شوهری😄

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

تو نی نی سایت میگن ۲۴ خیییییلی زوده و از طرفی هر روز کلی تاپیک هست که شوهر میخوان پس به اینجا اعتماد نکن بعدم تو دیگه ازدواج کردی چه فرقی داره بقیه چی میگن من ۱۷ سالگی ازدواج کردم اگر باز برگردم به گذشته و بخوام اون روزای مجردی رو تجربه کنم اینبار ۱۵ سالگی ازدواج میکنم 

تو نی نی سایت میگن ۲۴ خیییییلی زوده و از طرفی هر روز کلی تاپیک هست که شوهر میخوان پس به اینجا اعتماد ...

😂😂😂😂😂 

واقعا راست میگی منم از تنهایی بدم میاد ، 

تو مجردی از ۱۸ تا ۲۲  دوس پسر زیاد داشتم با هر کی دوس میشدم به سه چهار ماه نرسیده کات میشد ، همه ذاتشون خراب بود و نشون نمیدادن واسه همین همش غصه میخوردم دلم نیمه گمشدمو میخواست 😂 فکر میکردم بین شوهر و دوس پسر فرقی نیست ولی الان بهم ثابت شده شوهر میمیره واسه ادم جونشم برای ادم میده ولی دوس پسر فقط دنبال سواستفاده ست

خیلی خیلی خیلی خیلی تایم مناسبیه خوشبخت بشی الهی

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

عزیزم دیگه ازدواج کردی و راضی هستی حرف بقیه مهم نباشه اما بله از نظر من و خانوادم ۲۴ زوده

به نظر منم برای پسر که خیلی زوده ،

برای دخترم اگه کلا نخواد بچه دار بشه و زندگی با مامان باباشو ترجیح بده   بالای ۳۵ ، ۴۰ مناسبه

😂😂😂😂😂 واقعا راست میگی منم از تنهایی بدم میاد ، تو مجردی از ۱۸ تا ۲۲ دوس پسر زیاد داشتم با هر ک ...

سنتی ازدواج کردی مث من؟ 🥲

منو دوستام مسخه میکنن سر ازدواج سنتیم خودشون مجردن و دوست پسر دار

به نظر منم برای پسر که خیلی زوده ،برای دخترم اگه کلا نخواد بچه دار بشه و زندگی با مامان باباشو ترجیح ...

نه عزیزم ما دختر پسر ۳۰ ازدواج میکنن همه هم ماشاالله موفقن و از لحاط مالی تامین بعد بچه هم میارن و نگرانی ندارن . اینجوری بنظر ما خیلی خوبه چون درساشون خوندن شغلشون جاافتاده سرمایه جمع کردن همه با خونه و ماشین خوب و سرمایه عالی زندگی شروع میکنن راحتم بچهاشون با رفاه بزرگ میکنن