2777
2789
عنوان

چه راحت عادت کردم

377 بازدید | 19 پست

مثل همیشه عادت کردم به بی توجهی ها

از بچگی عادت کردم به فقر و خشم والدین و سرخوردگی و دعوا و تنبیه 

💔😔الان یه لحظه فقط از ذهنم خطور کرد 

برای خودم حمد و توحید خوندم که اروم شم یادم اومد انگار دارم فاتحه خودم رو خوندم💔💔یهو به خودتون میاین میبینی خیلی وقته مردین💔نزارین دل مرده بشین هر کی حتی خونوادتون خواستن کوچیک ترین ظلم رو بهتونن کنن چنان برخورد کنین که درس عبرت شه برا بقیه 

هعی خودم دلم شکسته ست ولی چه‌کنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ادمایی اینقدر میشکننت ک خودتم گم.میکنی دیگه خودتم در عین بی گناهی و مظلومیت مدام خودتو سرزنش میکنی و حرفایی ک ادنا بهت گفتنو مدام تو ذهنت تکرار میکنی و خودتو مقصر میدونی چون خودتو گم.کردی فقط محتاج و دنبال لحظه ای ارامشی ک ازش دور موندی

چاره ای به غیر از عادت داریم 

معلومه که نه 

من الان تو ۲۴ سالگی به مرحله ای رسیدم که یک ثانیه سکوت و تنهایی برام مساوی با انفجار صدا ها و فکر های تو مغزم 

مجبورم خودم رو مشغول کنم و اصلا لای صفحه های زندگیم رو برندارم چون خیلی مزخرفه