2777
2789
عنوان

دانشگاه

108 بازدید | 12 پست

اونایی که پیام‌نور خواندن بگم ممنون ..نحوه تدریسش استادان تو پیام‌نور چجوریه؟تدریس درس مجازیه رفع اشکال حضوریع چجورین اصلا؟؟؟م سی جواب بدید ...من پیام‌نور قم روانشناسی آوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ میشه توضیح بدید

راستش من زیاد اطلاعی ندارم ولی از اطرافیان شنیدم میگن خوب نیس کلاسش مجازی امتحاناش انلاین و اینکه خوب درس نمیدن نمیدونم مدرکش خوب نیست در این حد

راستش من زیاد اطلاعی ندارم ولی از اطرافیان شنیدم میگن خوب نیس کلاسش مجازی امتحاناش انلاین و اینکه خو ...

نه مدرکش که معتبره استخدامی ها هم دیدم قبول شدن ولی حالا فکر کنم چون غیر حضوریه بیشتر خودخوانه منم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم هر روز برم دانشگاه