2777
2789
عنوان

اسامی موهن دو عروسک

145 بازدید | 10 پست

نام مرتضی لقب مولای ما امام علی (ع)و مرضیه لقب سرور زنان عالم  حضرت زهرا (س) است.

اخیراً این اسامی رو روی عروسک‌هایی گذاشتن که ظاهر تحقیرآمیز و حیوان نجس هستند … عروسک‌هایی که برای له شدن و کتک خوردن استفاده می‌شن...!

این فقط یه اسم نیست…

این بی‌احترامی به ریشه‌ی اعتقاد میلیون‌ها انسانه....

اگه تصادفی بود، چرا از اسم‌های عادی یا مدرن استفاده نکردن؟ چرا همیشه سراغ اسامی مقدس می‌رن؟

از اون طرف، شبکه‌های اجتماعی مدام القا می‌کنن که:

«اسم مذهبی سنگینه…»

اسمی مثل مریم یکی از زنان برتر و سوره ایی در قرآن به نام ایشون هست و مادر حضرت عیسی که پیامبر اولوالعزم هست  میگویند باعث تنهایی شما و بسته بودن بخت شما هست یا اسم حضرت زینب خواهر سیدالشهدا باعث بدبختیتونه…

چنین مواردی پیش‌تر هم دیده شد  مثلاً اضافه کردن پسوند «علی» به نام‌های بی‌ربط مثل پرنسسعلی یا سیندرعلی.

این دقیقاً قبح‌زدایی آروم و بی‌صدا.

ما باید هوشیار باشیم.

نام علی و فاطمه فقط چند حرف نیست… یه شرفه، یه ریشه، یه هویت.

السلامُ عَلَیْکَ یا عَلیُ بْنِ أبیطالِبْ

السَّلامُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ

ی آلوی شیرینم🎀

وای واقعا عکس هاشون رو ببینین خیلی اشغال قشنگ به این دو تا اسم توهین کردن بی شعور ها

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از این ور بوم افتادن خوبه نه از اون ور بوم 

سالها یادمه وقتی سریال های تلویزیونی یا فیلم های سینمایی رو می دیدیم آدمهای خلافکار و بزهکار اسامی اصیل ایرانی داشتند که واقعا حس بد القا می کرد

الانم این عروسکها که اسامی مذهبی دارند خوب نیست

کلا توهین به باورها و اصول هیچ آدمی در کره زمین خوب نیست