2777
2789

اگه دوس داشتید بگید چجوری خودتون و روحیتونو کنترل میکنید من همش غصه میخورم و از دنیا ناراحتم که چرا دخترم از بچگی با این مشکلات بزرگسالان دست پنجه نرم کرد مشکل دختر من از سه ماهگی شکمش به سختی کار میکرد یبوست بود همیشع بعدا شد ی وقتا کار میکرد راحت تکو توک اما همچنان مشکل داش دکتر گف بیش تر با غذا کنترلش کن که غذا هم خوب اثر نمیزاش همه اینا هیچی ی بار مقعدش زخم شد و حالت یکم برید بعد زخم و بریدگی رف اما خودم حس میکنم چون پوست بعد زخم هنوز مث قبل نمیشع روزی ی بار میخاد مقعدشو لمس کنه یا بهارونه اما دکتر بردم نشون دادم اون ماه گف دیگه کرم نزن خوب شده اما خودم به شدت ناراحتم از زنذگی گفتم هرروز هی کارم شده بعد این که ی واکنش داره به مقعدش مقعدشو چک کنم

دختر منم عوق میزنه بو بیاد نیاد ب غذا خوردن ما نگاه کنه حالش بد میشه همش بالا میاره جیگرم خونه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس داره؟ چند سالشغ

نمیدونم بردم دکتر از وقتی دنیا اومده بیجاره فقط تو آزمایشگاه و سوراخ شدنه.یکی گف ریفلاکس یکی گف هیچی نیس نابودم ن میتونم جایی برم ن میتونم خونه بشینم بدون غصه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
همه بچه ها تقریبا سالمن شانس باید یچه ما این بلاها سرش میومد اخه

آره بخدا آخه غذا خوردن ک یچیز عادیه اینم نمیخوره ۴ سالشه ببینی فک میکنی ۲سالشه.۲ساله ها ازین بزرگترن

الان دو سالو نیمشه ان قد از زندگی خستم خودم هم ادم بی صبزو حساسیم

یکی از دخترام اینطوری بود ،از بدو ،دفع پی پی سخت بود 

هفته ای یبار وقتی هنوز یه ساله بود 

داغون شدیم سرش 

شکمش یه بنده انگشت هر سه چهار روز کار میکرد 

هر دکتری گفتن بردیم ،از روده حاجب زدن ،بچم بیهوش شد زیر گریه ،تاااا دو سالگی یه دکتری آشنا بود ازش بیوپسی روده کرد ،گفت خداروشکر مشکل برطرف میشه ،اما تغذیه شو تغییر داد 

خیلی زمان برد، تابین  سه سالگی و چهار 

خوب شد 

بهش میگفتن یبوست فانکشنال 

یعنی از ترس و تغذیه غلط ،خودشو جمع میکرد، کم کم برطرف میشه 

شاید مال دختر شما هم همین باشه 

آره بخدا آخه غذا خوردن ک یچیز عادیه اینم نمیخوره ۴ سالشه ببینی فک میکنی ۲سالشه.۲ساله ها ازین بزرگترن

منم خشته شدم خیر سرم بچه اولم بود اینم از بچگی گفتن ازمایشاش سالمه نمیدونم چه دردی بود گرفت

عزیزم ازمایش سلیاک و تست عرق داده؟

۳بار بستری شده همه آزمایشی گرفتن

منم خشته شدم خیر سرم بچه اولم بود اینم از بچگی گفتن ازمایشاش سالمه نمیدونم چه دردی بود گرفت

انشاله بهتر میشه چن سالشه؟

یکی از دخترام اینطوری بود ،از بدو ،دفع پی پی سخت بود هفته ای یبار وقتی هنوز یه ساله بود داغون شدیم س ...

این ملینم میخورد باز دیر ب دیر و سفت و سخت کار میکرد اینم تازگیا بردیم از رودش عکس انداختن ی ماده کردن تو مقعدش با سورنگ هی نزدیک ی پارچ بعد عکس انداخت بهش میگفتن باریم انما گفتن سالمه الان من برا مقعدش که ی بار دچار پارگی شد ناراحتم