2777
2789

من پدر مادر ندارم 

مامانبزرگمم دو ماه فوت شده 

بیشتر وقتا خونه عمم میمونم 

خونه مامانبزرگمم عموهای معتادم هستن و چند روز خواهر معلولمم از بهزیستی اوردن اونجاست 

عموهام هیچ کدوم سر کار نمیرن 

منم واقعا پولم تموم شد خواهرم بیمارستان بستری شد واقعا پول قرض کردم نداشتم 

عموم‌زنگ زده لیست داده اینو اونو نداریم 

عمم هم به من گفت پول ندارم گفتم بخدا منم ندارم 

بعد گفت باشه من میخرم کی بگم ببره اونجا 

منم همینجوری یهو بی منظور گفتم وای نه من نمیتونم ببرم خواهرمو نمیخوام ببینم دیروز دعوام شد باهاش (داروهاشو عمدا نمیخوره)

ناراحت شد گریهههه مگه من گفتم تو ببر گفتم نه بخدا من یهو چیزی که از ذهنم گذشتو بلند گفتم منظوری نداشتم 

قهر کرد رفت 

به من میگه من ازت انتظار ندارم ولی رفتارش یچیز دیگست 

دیرپزم سر این که چرا خواهرتو گردن نمیگیری دعوام کرد 

بعد زبونی میگه نه من نمیذارم تو بچه معلول گردن بگیری نامزدی باید ازدواج کنی بری 

نمیفهممش باهاش حرف میزنم یچیز میگه 

عملش یچیز میگه 

به خودشم میگم‌ که من قوی نیستم نمیتونم مثل تو باشم اونجور که تو دوست داری همراهت باشم 

تو جواب میگه نه تو مثل بچه منی من انتظار ازت ندارم 

ولی زنگ میزنم رفتم دنبالشم باهام حرف نمیزنه 

چیکار کنم؟

برم خونش؟ 

جا ندارم برم سر خاک مامانم مونم؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اگ نامزد داری برو سرخونه زندگیت ک هی حرف و حدیثی درنیارن واست

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

شما که دیگه بچه نیستی بخشی از مسئولیت ها و کارها رو به عهده و درست انجام بده درسته عمه ی شما آدم قوی ایه ولی خسته میشه و نیاز به همراهی و همکاری تو داره خودتو کنار نکش حالا زنگی برای شما اینجوری پیش اومده سعی قوی باشی باری سنگین به دوش عمه ات نباشی ...قهر نکن منطقی باش و البته پر تلاش هر چقدر هم برات سخت باشه وظیفه ی شماست به عمت کمک کنی 

چند سالته نامزدت ادم خوبیه؟

۲۴ اصلا رسمی نامزدی نشد که خصوصی خانواده ها اشنا شدم مامان فوت شد موند همه چیز 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

۲۴ اصلا رسمی نامزدی نشد که خصوصی خانواده ها اشنا شدم مامان فوت شد موند همه چیز

اگر تصمیمتو گرفتی میخوای باهاش نامزد کنی زودتر انجام بده شاید یکم بار مسئولیتای عمتم کمتر شه اعصابش اروم شه 

نکنه نمی‌خواد بری خونه ش دیگه، دنبال بهونه س ؟

چون چیز انقد بدی نگفتی که قهر کنه یا بزنه زیر گریه

کاش تا وقتی اوضاع خراب نشده حداقل میگفتی پسره با خانواده ش میومد خواستگاری رو تو خونه عمه ت می‌گرفتی یه نشون میاوردن بعد عید عقد میکردی 

تا وقتی ازدواج نکنی این حرف و حدیثا هست

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻