2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارضش خیلی کمه  و برای هرکس متفاوت هست

اگر دکتر برات نوشته حتما استفاده کن خیلی خوبه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
من دو هفته هست دارم میخورم هفته اول نصف قرص هفته دوم به بعد روزی ۱ عدد

گلم میشه بگی عوارضش چی بوده برات مادرم دیشب نصف خورد میگه امروز اضطرابم شدید شده برا شما هم همینه؟؟ اصلل تا کی باید خورد؟ 

عوارضش خیلی کمه و برای هرکس متفاوت هستاگر دکتر برات نوشته حتما استفاده کن خیلی خوبه

مامانم یه مدته  خیلی اضطراب داره  وکلا خودمونم خیلی مشکلات داشتیم

دکتر براش نوشت، خیلی مقاومت کرد نخوره حالا دیشب نصف قرص خورد میگه امروز اضطرابم بیشتر شده و بدنم بی جونه

مامانم یه مدته خیلی اضطراب داره وکلا خودمونم خیلی مشکلات داشتیمدکتر براش نوشت، خیلی مقاومت کرد نخو ...

اولش این عوارض رو داره و حس میکنی نتیجه عکس میده

بعد از دو هفته آروم و ریلکست میکنه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
برای من خشکی کام داشت

اوپرا جون میشه بیشتر بگی

مامانم خیلی اضطراب داره  شدیدددد

کلا خودمون تو این 6ماه گذشته خیلییی مشکلات داشتیمم خیلی

و این باعثش شد

حالا مادرم کلا کم حوصله شده دوست نداره هرکسیو بیینه حتی شبا ب هیچ وجه حاضر نیست بره بیرون

مثلا اونروز چون تا 10شب موند تو مطب اومد انگار خفه کرده بودنش گریه میکرد میکه چرا ایقد موندم خودمم نمیتونم درک کنم این چیزا رو

یا مثلا یه روز میگ چرا امروز نخوابیدم، امروز کم خوابیدم

تو رو خدا هرنظری داری بگو ک بگم براش شاید کمکی بکنه

اوپرا جون میشه بیشتر بگیمامانم خیلی اضطراب داره شدیددددکلا خودمون تو این 6ماه گذشته خیلییی مشکلات د ...

عزیزم آسنترا خیلی از این حساسیت ها رو براشون حل می‌کنه 

احتمالا دکتر با دوز پنجاه یا ۲۵ شروع میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

گلم میشه بگی عوارضش چی بوده برات مادرم دیشب نصف خورد میگه امروز اضطرابم شدید شده برا شما هم همینه؟؟ ...

چیز خاصی متوجه نشدم تا حالا 

فقط اوایل خیلی خشکی دهان داشتم الان کمتر شده 

اگه دکتر داده باید حتما مصرف کنن مادرتون ، شاید روزای اول تو بعضی ها علائمشون شدید تر بشه و بعد عادی میشه 

یاز می تونید یه تماس با دکترش بگیرید بپرسین

حالت چجوری بود ک دکتر این قرصو نوشت؟

من استرس و اضطراب شدید دارم جوری که دیگه یه مدته نمی تونم رانندگی کنم 

از صدای بلند ، حرف زدنهای زیاد ، زنگ موبایل و تلفن و آیفون بیزارم بهم حس ترس میده 

و یه مشکل دیگه که تازه درگیرش شدم و داروی دیگه ای هم بهم داده

وای مث مامانمیمشکلی داشتی؟؟

من سالهاست استرس و اضطراب دارم و یکساله خیلی شدید شده منتها دنبال درمانش نبودم تا اینکه لرزش دست پیدا کردم و رفتم دکتر و این شد که هر دو تا مشکل رو شروع به درمان کنم