2777
2789

ما تازه عقد کردیم و فقط پدرومادر ها مارو پاگشا کردن، مابقی منتظرن یک ماه کامل بشه بعد پاگشا بکنند... 

امروزم سالگرد پدربزرگه، مامان بزرگم گفت:( دیگه نوید هم پسر این خونه هستش، شام رو باهم بیاید همه دور هم جمع بشیم) 

ولی تاکید کرد که پاگشا نیست و پاگشارو مهمونی مفصل میگیریم و هدیه شو میدیم. 

دیشب من بهش گفتم، گفت باشه عزیزم

🔴الان زنگ زده میگه میشه نیام؟!  خونمون بنا و کارگر هست باید بالا سرشون وایستم... 

منم گفتم خب به دل میگیرن نیای، گفت اصلا که اینطور شد منو درک نمیکنی اصلا نمیام، زنگم نمیزنم عذرخواهی کنم. 🔴

الان که رفتم به مامانم گفتم که برای نوید ی کاری پیش اومده عذرخواهی کرد نمیتونه بیاد، مامانمم پیش مهمونا(خاله ها، داییم، زنداییم و...) گفت شوهرت گه خورد با مادر (ج) نمیخواست بیاد شب میگفت، منم اعصابم بهم خورد هرچی از دهنم بیرون اومد بهش گفتم... 

قلبمو شکوند، پیش همه هم من رو هم همسرم رو بی عزت کرد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 

شوهرت اصلا کار اشتباهی نکرده 

مادرت واقعا چی بگم 😳🤦

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مادرت عجب پاچه دریده ای هست ما دوسال انقد دعوا میکردیم ولی پدرمادرم به هیچکس هیچی نمیگفتن تو نامزدی ما 

توام بهش میگفتی آفرین به ادبت به شعورت اصلا مگه پاگشا کردید که بیاد،از این به بعد خودتم نرو 

به شوهرتم هیچی نگو 

بنظرتون شب من برم مهمونی؟! یا خودمو سرکار سرگرم کنم بعد رفتن مهمونا برم خونمون؟!

اصلا نرو 

الان بری چقدر بدتر میکنه مادرت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شما نباید پیش مهمونا میگفتی 

مادرتون هم اشتباه کردن و شما بیشتر که ادامه دادین 

واقعا عجیب هستین 

همسرتون همینطور 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد