2777
2789
عنوان

کنکوریا

99 بازدید | 11 پست

فرهمندنیا جلسه۱ شروع از مهرش گفته جامع پینوکیو بگیریم و اگه تست اشتباه زدیم پاسخنامه رو نگا نکنیم و از متن کتاب استفاده کنیم الان  یعنی  جلد۲پینوکیو نخرم؟اینطوری که نمیشه گیج شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

بببین بخرش ولی اگه تستی رو غلط زدی مستقیم نرو نگا پاسخنامه کن چون اونجوری یاد نمیگیری از ذهنت میپره ولی اگه تو کتاب بگردی تو ذهنت تثبیت میشه ولی اگ دیدی نیست و چاره ای نداری بزار پاسخنامه باشه که چک کنی

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

پاسخنامش خیلی کامله اونم بگیر به نظرم 

بعضی نکاتش تو کتاب به صورت واضح نیومده منم پینوکیو رو دارم میخونم 

پس‌زخم‌هایمان‌چه؟آغوشِ‌حضرت‌مادر‌درمان‌میکند🤍؛•هروقت‌ دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننه‌ام‌البنین به چادرت گرفتارم...

سلام عزیزم پی دی اف شو روی گوشی  یا لپ تاپ داشته باشی خیلی بهتر از کتاب پاسخنامه هست بعضی کتاب های تست کیو آرکد پاسخنامه دارن من خودم تقریبا همه درسا پاسخنامه اش روی لپ تاپ داشتم اتفاقا خیلی ام سریعتر تست هارو چک میکردم