2777
2789

من ۳۳ سالمه . ۹ ساله متاهلم .ازدواج دومم هست قبل ایشون یه عقققد کوتاهی داشتم.  

بعد این آقا یعنی همسر دومم پدر نداره بچه ننه و بی مسئولیت و غد هست خوبی هم داره اما خب اینا بدیاشه

ما واحد بالای پدر مادرم زندگی می‌کردیم چون خونه نداشت . ۸ سال زندگی کردیم بچه نداریم تا اینکه یه دعوای شدید شد سر دخالت مادرش چون شوهرم کلا متعلق ب خانوادش بود. بعد این دعوای شدید که داشتیم ایشون خونه رو ترک کرد بمدت ده ماه . بعد هم ب خواست خانوادم منم صبر کردم تا اینکه تا دفتر خونه هم رفتیم برا طلاق توافقی اما بعد دفترخونه اومد دنبالم بهم گفت میخام خونه اجاره کنم و.... خونه خودم باشه دیگ نمیرم ....

منم تو ذهنم گفتم خب فرصت بدم حداقل طلاق نمیگیرم خانوادم سنتی و بسته هستن.  بعد باهاش آشتی کردم گفتم تا ۳۰ مهر اجاره کن . چه معنی داره من خونه بابام باشم تو خونه مادرت . تا کی این وضع زندگیمه . هی میگه صبر کن صبر کن . 

چیکار کنم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه خودتون متوجه میشید که تغییر کرده یا ن بهش فرصت بدین اگه تغییر کرده ن پیش مادر شما ن پیش مادر ...

محل کارش رستورانه با مادرش و برادرش کار میکنن باهم 

مسکن جدا هست ولی خب مشکل بیخیالی و بیمسئولیتیشه

محل کارش رستورانه با مادرش و برادرش کار میکنن باهم مسکن جدا هست ولی خب مشکل بیخیالی و بیمسئولیتیشه

دوستش داری؟

خودتون شاغلین 

همه مث هم نیستن 

خواهر شوهر من شاید للان ماهی ۱۰۰بگیره شوهرش بیکار چقدددددد دوسش داره