2777
2789
عنوان

بچه ها درد دل و راهکار میخام کمکم میکنید طولانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 31 پست
باهاش جدی صحبت کن بشین یبار همه حرفا و خواسته هاتو نیازهاتو شفاف بگو براش ددلاین بذار تا انجام بده و ...

بهش میگم میگه تو عجولی وسواس فکری هستی ! مریضی!

فکر کن الان سی امه برو هرکار خاستی بکن

میگم از آبان سال پیش تا آبان امسال شده یکسال ک ترک منزل داشتی دوسم نداری بازیم نده ! 

یا کامل برو یا کامل بمون ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستش داری؟خودتون شاغلین همه مث هم نیستن خواهر شوهر من شاید للان ماهی ۱۰۰بگیره شوهرش بیکار چقدددددد ...

نه عزیزم چون اصلا تایمی برا هم نداریم ک بدونم دوسش دارم یا نه 

با این اذیتاش ک اصلا دیگ دوسش ندارم

ببخشید سوال میکنم یعنی خودتون نخاستین؟؟یا تحت درمان هستین؟

اوایل بخاطر ورشکستگی ش نخاستیم یعنی خودش نخاست 

۶ماه اقدام کردیم نشدیم بعدم ک دعوامون شد یکسال جدا هستیم

باید بری مشاوره عزیزم اینجوری مشکلت فقط هی ادامه پیدا می‌کنه به راهکار نمی‌رسی اگه یک ساله ولت کرده ...

مهریه دارم پانصد سکه . ولی خب خانوادم میگن هیچی نداره ببخش اگ خونه نگرفت 

یه رستوران اجاره کردن ک اونم ۸ماهه . غیر اون ملک و املاکی نداره نه خونه نه ماشین

مهریه دارم پانصد سکه . ولی خب خانوادم میگن هیچی نداره ببخش اگ خونه نگرفت یه رستوران اجاره کردن ک اون ...

نه اصلا نبخش مطمین باش جدا شی اون میره ازدواج می‌کنه مهر کس دیگ می‌کنه این حق تو هس نه خونوادت پس اجازه نده کسی نظر بده حقتو بگیر براب خودت خونه بخر

اگه جدا شدی مهر داری مهریتو کامل بگیر و دلت اصلا نسوزه چون میرن بعدش یکی دیگ ازدواج میکنن خرج اون می ...

آخه من خدایی خیلی صبوری کردم ورشکست شده بود ۲۵ سالم بود ۶ ماه ولم کرد پاش موندم . الان بدهی هاشو داد . یادش اومد بعد ۹ سال زندگی اذیتم کنه . خانوادش که از اول آدم نبودن فقط دوس داشتن این ور دل اینا باشه ب هرطریقی 

اگه جدا شدی مهر داری مهریتو کامل بگیر و دلت اصلا نسوزه چون میرن بعدش یکی دیگ ازدواج میکنن خرج اون می ...

من تا ۱۲ شب تنها بودم گفتم یه بچه بده سرگرم اون بشم ۶ماه اقدام کردم نشدم رفتم خودمو ب خیاطی سرگرم کردم از تنهایی در بیام خیلی قوی بودم واقعا . گاها آنقدر خسته شدم گفتم گوربابای حق وحقوق . اینا سلیطه آن.  آبرو برن و.... ولی دیگ بهش فرصت دادم تا ۳۰ مهر نهایتا ۵ ابان . خونه نگرفت اقدام میکنم

گلم شما باید این رو توی ۹ سال از مادرش جدا میکردی دیگه،

الان همینطور میخوای بری باهاش

من‌فکر نمی کنم این ادم خونه اجاره کنه

این ادم از خودش اختیار نداره

شما هم اونقدر زرنگ و با سیاست نبودی که توی ۹ سال کاری کنی

الانم یا باید اینطوری که هست بپذیریش

یا باید جدا بشی