2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بردار شوهرم تو کمارفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 44 پست
خودشون الکی نمیتونن دستگاه رو قطع کنن دو حالت داره،یا کما هست یا مرگ مغزی،تا زمانی هم که براشون کامل ...

مرگ مغزی رو از کجا متوجه میشن؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اشتباهات زیادی توی پیامها بود

سه حالت آسیب جدی به مغز داریم از کم به زیاد

کما 

زندگی نباتی یا آلفا کما

مرگ مغزی

در مرگ مغزی حداکثر ۱۴ روز بعد دستگاه رو میکشن

اما ممکنه شخصی سی سال توی کما باشه و بعدا به هوش بیاد 

اونی که دستگاه رو کسی حق نداره بکشه ، کماست نه مرگ مغزی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا انقد زود می‌خوان قطع کنن آخه 😐 دیدیم ما طرف تقریبا یه ماه تو کما بوده .. اولش همینجوری چند روز ...

امیدی نیست همون اول گفتن

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

راسته میگن هرکی اهدا عضو داشته باشه بیاد بیمارستان دیگه محلش نمیدن تا بمیره اعضاشو اهدا کنن؟

اصلا چنین چیزی نیست،ما که تا لحظه آخر به بیمار رسیدگی میکردیم،بیماری بود که یک ماه توی کما بود،مرگ مغزیش تایید نمیشد و هر روز همه کاراش پیگیری میشد تا زمانی که فوت کرد 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم خواهرم پرستاره البته بیمارستان دولتی این طور بشه دیکه دستگاه هارو قطع میکنن

اوکی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مرگ مغزی رو از کجا متوجه میشن؟

یه سری پارامترها داره،مثل اندازه مردمک چشم و سی تی از مغز میگیرن و متخصص مغز و اعصاب میاد طبق مواردی که هست نظر میده که مرگ مغزی هست یا نه 

ما یه بیمار داشتیم که حتی سی تیش مرگ مغزی رو نشون میداد اما مردمک چشمش عملکردش متفاوت بود(راستش الان یادم رفته که باید گشاد میبود یا تنگ)سر همون دکتر تایید نمیکرد 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ازون روز که شنیدیم ،شوهرم میگه برا چی رفتی کارت اهدا گرفتی😔

ناراحتی نداره که ، ثواب داره ، مایه آرامش بازمانده هاست اهدای عضو ، مامانم که بر اثر سرطان فوت کرد قرنیه و بافت و نسوج رو اهدا کردیم چون خودش دوست داشت و برای هممون کارت اهدا گرفته بود. این یه سعادته که آدم با مرگش به درد کسی بخوره در روزگاری که زنده ها به درد هم نمیخورن

همش دروغه مرگ مغزی اون هنوز زندس اگر بگن اهدا کنین این کارو نکنین چون اگر منتقلم بشه اون طرف زنده نمیمونه ببین 14 تا رفلکس مغزی هست که فقط 6 تاش رو اینا تست میکنن بعد به دروغ میگن یارو مرگ مغزی شده بعد اینا تست آپنه میگیرن برای 10 دقیقه تمام دستگاه ها رو قطع میکنن ببینن رفلکس داره یا نه نباید بزارید که تست آپنه که همون روششون برای گرفتن اعضای بدن هست انجام بدن چون دی اکسید کربن پر میشه اسید همه جا رو میگیره همین باعث میشه که مغز اوضاعش بدتر بشه البته میگم اگر اوردوز باشه وقت میبره که مغز بهبود پیدا کنه پس نزارید که تست آپنه که همون روششون هست انجام بدن 

اشتباهات زیادی توی پیامها بودسه حالت آسیب جدی به مغز داریم از کم به زیادکما زندگی نباتی یا آلفا کمام ...

خب این گفتن که مغز و جم جمش کلا ترکیده 

گفتن همون اول یه دکتر آمد گفت تموم شده فوت شده ولی یکیشون امد گفت که نه نگهش دارید یه درصد امید هست عملش کردن گفتن تا چهار روز معلوم میشه امروز چهار روزه صبح میخاستن دستگاه هارو بکشن هر روز هم میگفتن حالش خوب نیست امید نیست 

یعنی چیشد یهو حالش خوب شد به این زودی دستگاه رو میخان بکشن

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg