2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بردار شوهرم تو کمارفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 44 پست
تو بیمارستان کسی حق نداره دسگاه قطع کنه مگر اینکه طرف فوت بشه

هوش ۳ یعنی مرگ مغزی تقریبا گلم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه مرگ مغزیه

اهام :( بنده ی خدا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

هوش ۳ یعنی مرگ مغزی تقریبا گلم

خودم نرسم گلم

ولی تو بیمارستان ما دستگاه رو قطع نمیکنیم مگه اینکه فوت شه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چرا انقد زود می‌خوان قطع کنن آخه 😐 دیدیم ما طرف تقریبا یه ماه تو کما بوده .. اولش همینجوری چند روز ...

اون مرگ مغزی نبوده،کسی که مرگ مغزی باشه نهایتا ۱۴ روز نگهش میدارن،ولی کمایی که مرگ مغزی نباشه تا هر وقت لازم باشه نگهش میدارن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
خودم نرسم گلمولی تو بیمارستان ما دستگاه رو قطع نمیکنیم مگه اینکه فوت شه

راسته میگن هرکی اهدا عضو داشته باشه بیاد بیمارستان دیگه محلش نمیدن تا بمیره اعضاشو اهدا کنن؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مرگ مغزی با کما فرق داره،کسیکه میره تو کما ممکنه برگرده اما مرگ مغزی قابل بازگشت نیست

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

راسته میگن هرکی اهدا عضو داشته باشه بیاد بیمارستان دیگه محلش نمیدن تا بمیره اعضاشو اهدا کنن؟

من همچین چیزی ندیدم حقیقتا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خودم نرسم گلمولی تو بیمارستان ما دستگاه رو قطع نمیکنیم مگه اینکه فوت شه

منم خواهرم پرستاره البته بیمارستان دولتی این طور بشه دیکه دستگاه هارو قطع میکنن

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

من همچین چیزی ندیدم حقیقتا

ازون روز که شنیدیم ،شوهرم میگه برا چی رفتی کارت اهدا گرفتی😔

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خودشون الکی نمیتونن دستگاه رو قطع کنن 

دو حالت داره،یا کما هست یا مرگ مغزی،تا زمانی هم که براشون کاملا محرز نشه که مرگ مغزیه اعلام نمیکنن،اگر مرگ مغزی باشه هم تعارف ندارن،بهتون اعلام میکنن و اگر کما باشه به هیچ عنوان دستگاه قطع نمیشه،در هر صورت هشیاری ۳ خیلی پایینه و عملا یعنی هیچ واکنشی به محیط بیرون نشون نمیده

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤