2777
2789
عنوان

گفتاردرمانی قبول شدم میخوام دانشگاه نرم😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 39 پست
شلوغ بود مطبش؟ روزی چند نفر ویزیت میکرد؟

چون خصوصی بود با هم نمیرفتیم ولی میدیدم که تو دفتری که نوبت میداد آره،خوب مراجعه کننده داشت،کلا برا اینجور رشته ها خودتم باید فعال باشی،فقط هم خصوصی نیستن،تو بیمارستانا یا مراکز کم شنواها و ناشنواها یا مراکز اتیسم هم میتونی کار کنی 

علاقه هم مهمه چون صبر هم میخواد ،ممکنه مدت ها با یکی کار کنی و پیشرفتش کند باشه،همه چیزو در نظر بگیر 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پس پرستاری رو نرم همین گفتار برم بنظرتون؟

اره 

مطب بزنی البته باید بالا شهر مطب بزنی 

عالیه هااا 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری برای مهاجرت خوبه ولی سختی کارش خیلی بیشتره....گفتار درمانی نمیدونم میشه مهاجرت کرد یا نه ولی ...

کاردرمانی از گفتار بهتره

من زدم نیاوردم خیلی ناراحتم

رتبمم۶۸۰۰ بود

کاربری دست من و دختر عموم  هر سوالی دارید بپرسید

پرستاری ازاد هم اوردم نمیدونم برم پرستاری یا گفتار

پرستاری نرو..شیفتای سنگین داری..همه تعطیلات دارندپرستارشیفته...حقوقش نسبت به گفتاردرمان خیلی کمتره..ونکته ی جالب کمبودخواب دارند..نمونه اش همسرمن الان خوابه🙃

پرستاری نرو..شیفتای سنگین داری..همه تعطیلات دارندپرستارشیفته...حقوقش نسبت به گفتاردرمان خیلی کمتره.. ...

میشه از همسرت بپرسی گفتار برم یا پریتاری

کاربری دست من و دختر عموم  هر سوالی دارید بپرسید

میشه از همسرت بپرسی گفتار برم یا پریتاری

مطب گفتارمن زیادرفتم دکترامیرآرام کارش ازدرمانگاه شروع کرد..الان دوتامطب بزرگ داره ..باکلی کاردرمان وگفتار..خودشون فقط نظارت می کنند..گوگل یااینستامی تونی پیداش کنید

نپرسیده دارم می گم بروگفتار...

کاردرمانی از گفتار بهترهمن زدم نیاوردم خیلی ناراحتمرتبمم۶۸۰۰ بود

ببخشید عزیزم ..منظورم گفتاردرمان دخترم بود که اونقدر زندگیش مرتب بود که حسرت میخوردم....خانومه خودش مرکز زده بود...هم به بچه اش راحت می‌رسید هم پول خوبی درمی‌آورد و هم شان اجتماعی داشت...بدون منظور میگم با فوق لیسانس داشت کاردرمانی انجام می‌داد و بالاتر از خیلی از پزشک ها بود

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤