2777
2789

چطوری میشه فهمید

چند ثانیه زندگی برات باقی مونده؟😊اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الهی ارحمنا برحمتک🥰🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🫶

تو بگو چه علائمی تو زندگیت داری بگم جادو شدی یا نه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه لیوان اب تازه بردار رو به قبله با وضو 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 و 82 یونس بخون فوت کن به اب بعد دو دقیقه بخور اگر اب طعم یا بوش عوض شد یعنی طلسم یا چشم زخمی چیزی داری 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بی حوصلگی عصرای ۵ شنبه و جمعه سردرد وحشتناک و بد بیاری

عادی نیست اگه بدبیاری ها زیاده و دعوا و مشکل مالی هم داری طلسم اگه نا ممکنه اجنه تو خونت جضور دارن و اذیتت میکنن یا تو زمان نامناسب تو مکان نامناسب بودی وارد حریمشون شدی و افتادن دنبالت  نماز و قرآن میتونی بخونی مثل قبل

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

یه لیوان اب تازه بردار رو به قبله با وضو 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 و 82 ...

چه جوری میشه طعمش 

چند ثانیه زندگی برات باقی مونده؟😊اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الهی ارحمنا برحمتک🥰🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🫶

عادی نیست اگه بدبیاری ها زیاده و دعوا و مشکل مالی هم داری طلسم اگه نا ممکنه اجنه تو خونت جضور دارن و ...

از اون خونه راستشو بخای دراومدم ولی فقط ۵ شنبه ها سر درد عجیب دارم بعد مادرمم سردرد عجیب داره 

چه جوری میشه طعمش

بستگی داره به اون چیزی که داری من خودم انجام دادم بوی و طعم ماهی گرفت 

ممکنه مال بعضی ها تلخ شه 

یا بعضی ها مزه خاک میگیره 

وخیلی چیزای دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دوبار جدایی

ممکنه طلسم جدایی یا جن عاشق باشه

از اون خونه راستشو بخای دراومدم ولی فقط ۵ شنبه ها سر درد عجیب دارم بعد مادرمم سردرد عجیب داره

خوال خاصی میبینی تا حالا شده تو خونه سایه ببینی یا نماز میتونی بخونی یا حیوون خونگی داری

بستگی داره به اون چیزی که داری من خودم انجام دادم بوی و طعم ماهی گرفت ممکنه مال بعضی ها تلخ شه یا بع ...

الان چکار کردی رفع شد؟ کامل؟؟