2777
2789
عنوان

چه شامپو ایرونی مناسب موهای چربببب و ریزش مو هسسس😥

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل ختمی نه ، سدر جنوبی‌ها سدر رو میگن ختمی برگ درخت کنار عطاریا دارن

ما چون درخت کنار تو شهر مون زیاد هست خودمون درست میکنیم ولی شما از عطاری بگیرخیلی خوبه

هم چربی سرو تنظیم می‌کنه هم موها رو نرم میکنه

هم ریشه مو رو محکم میکنه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
اها مرسی اره سدر خیلی خوبه ولی گرونه اینجا

اینجا ریخته 

ما تو حیاطمون درختش داریم خودم درست میکنم 

برگ خشک شده ش رو پودر می‌کنی میزنی به سر یه خورده هم کف میندازه و مثل شامپو عمل میکنه

ما چون درخت کنار تو شهر مون زیاد هست خودمون درست میکنیم ولی شما از عطاری بگیرخیلی خوبههم چربی سرو تن ...

گفتی از عطاری چی بخریم؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اینجا ریخته ما تو حیاطمون درختش داریم خودم درست میکنم برگ خشک شده ش رو پودر می‌کنی میزنی به سر یه خو ...

چه جالب و‌خوبه پس 

برگش سفیده ؟ 

من ندیدم فقط از عطاری پرسیدم گفت شامپو سبغ خوبه با سدر ولی گرونه 

چه جالب و‌خوبه پس برگش سفیده ؟ من ندیدم فقط از عطاری پرسیدم گفت شامپو سبغ خوبه با سدر ولی گرونه

نه برگش سبزه وقتی هم خشک میشه زرده مثل بقیه درختا

شامپوش نه 

خوده پودر شده برگ رو استفاده کن فک نکنم گرون باشه