2777
2789

چون اینجا سرزمین عجایبه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعدادقبولیاپزشکی ازتعدادکل شرکت کننده های کنکوربیشترشده البته ماهم یه دندون دوتاپزشکی داشتیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تعدادقبولیاپزشکی ازتعدادکل شرکت کننده های کنکوربیشترشده البته ماهم یه دندون دوتاپزشکی داشتیم

😝😝

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

آره من خودم کنکور تجربی دارم امسال...پارسال تا رتبه ۱۰ هزار منطقه دو قبول شدن....امسال چون جنگ شد خیییییلی بیشتر کردن ظرفیت رو ...مشاورم بهم گفت پارسال شهر ما ۱۰۰ نفر ورودی پزشکی بود امسال ۳۰۰ نفر کردن :)))) اینجوریه 

هست همه جا

خدا پدر سازمان سنجش و کزارت علوم  رو بیامرزه که ظرفیت پزشکی رو برد بالا و کلی تعهدی آورد

خنده داره

طرف با ۲۰ هزار پزشکی تعهدی آورده

مثلا دانشگاهی که ۳۰ تا پزشکی رورانه میگیره ۱۰۰ تا تعهدی

بچه هامونم دو روز دیگه زیر دست این دکترا باید برن.

همه یا سهمیه ای یا تعهدی بیسواددددد

هست همه جاخدا پدر سازمان سنجش و کزارت علوم رو بیامرزه که ظرفیت پزشکی رو برد بالا و کلی تعهدی آوردخن ...

کسیکه نتونسته چهارتا تست رو درست بزنه ک رتبه بالا بیاره ...قطعا نمیتونه راه سخت پزشکی رو تا اخر برسونه ...همه اینا وسط،راه انصراف میدن خیالت راحت .

هست همه جاخدا پدر سازمان سنجش و کزارت علوم رو بیامرزه که ظرفیت پزشکی رو برد بالا و کلی تعهدی آوردخن ...

بیچاره اونایی که سالای قبل با کلی عذاب قبول شدن و رشته شون قراره نابود شه