2777
2789

دختر یا پسری که توی عقد جدا شده و نامزدیش کوتاه بوده مثلا زمانش از اول تا زمانی که صیغه طلاق جاری شده و اسم شخص رو در اورده از شناسنامش ۴ ماه بوده باشه  

و بهتون بگه من عقد ناموفق داشتم جدا شدم تمام مدارک طلاق نامه دادگاه نامه پزشکی قانونی روانشناس حکم دادگاه و همه‌رو بده شما مطالعه کنید بفهمید مشکل از ایشون نبوده.

حاضرید با این آدم ازدواج کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من به شخصه نه با همچین مردی ازدواج نمیکنم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

اره 

انسان ها اکثرا همشون قبل ازدواج روابطی داشتن الان چون این رابطه رسمی بوده چرا قبول نکنم؟ وقتی میدونم حتی مشکل از اون نبوده

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

منظرم هم مرد هم زنش.یعنی مثلا برای بچتون چنین دختری بگیرید.رابطه هم نداشته

عزیزم باز هم راضی به همچه وصلتی نیستم ولو برای فرزندم یا حتی مثلا خواهر یا برادرم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
باید بیشتر تحقیق کنید. جدای از نتایج پروندهاگ‌محیط کوچیکه راحت تر میتونید بفهمیداگ‌دوست داشتی علت طل ...

نه خودم جدا شدم.ابنا شرایط خودمه و رابطه هم نداشتم