2777
2789

یه خواستگار سنتی از طریق معرف داشتم

با مادر و خواهرشون تشریف آوردن خونه

یعنی مجلس تقریبا زنونه بود،بابا ها و اینا نبودن

حدود نیم ساعت بودن و حزف زدیم

نظر من قطعی نیست خیلی دودلم نیاز دارم یه بار دیگه ببینمش

میشه بگیم یه جلسه دیگه با خانواده تشریف بیارن؟

اشکالی نداره بعد اون جلسه بگم نه؟

مامانم میگن زشته وقتی نظرت مثبت نیست و ممکنه بعدش یکی نه زشته بگیم مجدد بیان وقت مردم رو نگیر

ولی من واقعا هدفم وقت گرفتن نیست

فقط مثبت قطعی نمیتونم بگم چون شک دارم

اما نظرم نه قطعی هم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خودتو بکن که خیالت راحت باشه. 

حرف مامانت منطقی نیست

چه وقت گرفتنی اخه

بحث یه عمر زندگیه

باید مطمئن بشی که بعدا نگی اون کیس شاید خوب بود و فلان

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

با خونواده نه

با پسره یه جلسه برو ببینش

اوکی نبودی نه بگو

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

زشت نیست اصلا مگه میخوایید کیک آبمیوه خرید فروش کنید بگی نه زشته 

بحث به عمر زندگی هست 

با خاستگارت هم حرف بزن خوب شرایط همدیگر بدونید بعد تصمیم بگیر

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

البته که باید تا اونجایی که می تونی بررسی کنی حتی اگر به نتیجه برسی که نمی خوای....خواستگاری و مراحلش همینه...مطمئن باش اونام تو هرمرحله ای نخواند به راحتی جواب منفی میدند و نمیگن زشته

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید

اصلا اصلااا زشت نیست بحث یه عمر زندگیه حالا دو ساعت بیان دوباره وقتشون گرفته نمیشه مگه میخوان اورانیوم غنی کنن تو اون تایم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا