2777
2789
عنوان

مسافرت تو دوران عقد

208 بازدید | 17 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم من امسال کنکور میخام بدم 

ولی همسرم بهم گفت دانشگاهش برامون به مسافرت مشهد گذاشته که حدودا یک هفته هم وقت گیره 

و البته فقط همین بارو میتونیم بریم بعدا دیگه تایمش تموم میشه 

حالا موندم بنظرتون درسام عقب میمونه برم نه؟

ارزششو داره اصلا همچین مسافرتی ؟

بنظرتون بگم کنسل کنه عوضش بعد کنکورم میتونیم هتل بهتر بریم یا شمالی چیزی بریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسافرتم لازمه برو حیفه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

چقدر سخت میگیری یه هفته چیزی نیست 

برو اونجا شارژ شو برگرد با قدرت و تمرکز بیشتر بشین درستو بخون 

این سفر خیلی خاطره انگیز میشه😍😍

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
دیگه عزیزم وقتی تواین سن کم ازدواج کردی نباید زیاد برات کنکور و درس مهم باشه

چه ربطی داره 😒😒

اصلا سنش بالاس و میخواد امسال کنکور بده تازه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من بودم میرفتم یه هفته اف باشی فک نکنم بد باشه ریکاوری میشی

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بخدا آدم میمونه من اومدم گفتم برم مشهد یا نه همه اومدن درمورد ازدواجم و تحصیلاتم نظر میدن

گوه خورتن عزیزم 😘 

اینا تک بعدین و فک میکنن وقتی ازدواج کردی نمیتونی درس بخونی یا وقتی درس میخونی نمیتونی بچه بیاری 

فک میکنن همه مثل خودشون ذهن بسته و توانایی کم دارن😒