2777
2789

دوستان آخر هفته مهمون دارم از فامیلای همسر 

زرشک پلو سرخ شده خوشمزه بهم یاد بدین

من اول مرغ رو سرخ میکنم و بعد میپزم

اینبار میخام بپزم و بعد سرخ کنم

ادویه چی بزنم ؟ زعفرون رو کی اضافه کنم تمام نکات رو بهم بگید که رستورانی بشه

راستی توی کلیپ دیدم هل و دارچین زد بد نمیشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول میپزم در حد نیم پز با پیاز و دلمه که اون خونابه و اب بد بوش رو میریزم دور 

بعد کاااامل سرخ میکنم طلایی بشه حسابی 

سس رو اماده میکنم میذارم به غلظت بیفته 

یه بیست دقیقه نیم ساعت اخر که بخوام خاموش کنم مرغو میذارم تو سس سس پز بشه و کاملا جا بیفته

سسشم پیاز سرخ میکنم رب کاملا تفت میدم هویج دلمه 

زعفرون و کمی ابلیمو هم میزنم

ادویه باز نیستم من کلا دارچین و...نمیزنم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من اول میپزم در حد نیم پز با پیاز و دلمه که اون خونابه و اب بد بوش رو میریزم دور بعد کاااامل سرخ میک ...

مرسی عزیزم 

به نظرت وقتی سرخ کردم سس رو بریزم روش یا جدا سرو کنم ؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز