2777
2789
عنوان

زندگی به عنوان یک خرج کن

307 بازدید | 33 پست

من شاغلم و هفته قبل مرخصی بودم و این هفته  بخاطر خلوتی فقط یه شیفت رفتم و پرداختی های عقب افتاده هم واریز شده یعنی هم وقت هم پول و هم حوصله دارم...یه سبک زندگی عالیه،هرچقدر دوست دارم میخوابم و هر بعدظهر بیرون میرم و خرید میکنم... شاید چون موقتیه این اوضاع انقدر دوست داشتنیه این مدل زندگی  ولی میدونم بدون پشتوانه مالی هم نمیشه پول خودمه مطمئنم سر برج حقوقم میریزن و بدون جواب دادن و یا درخواست پول کردن راحت دارم خرج میکنم...واقعا افرادی هستن این سبک زندگی دائمشون باشه؟

پ ن پ فقط خودتی😂😂🤣

سبک زندگی منم همینم عزیزم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرانمیفهمم چی نوشتی

من شاغلم بیشتد اوقات درگیر ک مشغولم حتی تعطیلات الان نزدیک دوهفته اس سرکار نمیرم و کارتمم پر پول و هر روز به خرید و تفریحه...ولی موقته این اوضاع...واقعا ادم هایی هستن که همیشه این مدل زندگی کنن؟

من شاغلم بیشتد اوقات درگیر ک مشغولم حتی تعطیلات الان نزدیک دوهفته اس سرکار نمیرم و کارتمم پر پول و ه ...

ادمای سرمایه دار بله اینجورین مرخصی خیلی خوب نیس دوروز درماه بگیر

من شاغلم بیشتد اوقات درگیر ک مشغولم حتی تعطیلات الان نزدیک دوهفته اس سرکار نمیرم و کارتمم پر پول و ه ...

من خودم سبک زندگیم اینطوریه

هر بعد از ظهر بیرون و خرید و تفریح میرم

از لحاظ مالی هم مشکلی ندارم

سبک زندگی من اینجوری هست که اصلاتعطیلی ندارم تاجمعه هاهم شیفتم

شیفت شب هم هستم،اصلاهم هیچوقت وقت استراحت ندارم،کارنکنم هم پول ندارم😂🥲

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•