2777
2789

ببخشید ک وقتتونو میگیرم سوالم اینه ک برای این دوره از ازمون ک قراره برگزار بشه من میخوام کتاب جامع رو دانلود کنم ک نوشته در صورت استفاده ازش نیازی ب خوندن سایر منابع نیست .شما اطلاعی در این باره ندارین؟تبلیغه یا حقیقته توروخدا اگه کسی میدونه بگه...یه دنیا ممنونم ازتون

خداروشکر که دارمت❤❤💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم همسر من دو سال پیش آزمون دادن و نفر اول تو منطقه شون شدن. ایشون غیر از کتاب جامع کتابای آمادگی ارشد رشته خودشونم خونده بودن. کتاب جامع فک کنم فقط سوالای عمومی رو داره.

ایا می توانم با چنان عظمتی زندگی کنم که گویی فردایی نیست؟
سلام عزیزم همسر من دو سال پیش آزمون دادن و نفر اول تو منطقه شون شدن. ایشون غیر از کتاب جامع کتابای آ ...

ممنونم از راهنماییتون واقعا لطف کردین دوستم.

انشالله همسرتونم روز ب روز موفق تر باشن.

فقط اینم میشه بگید ک چقدر خوندن چقدر وقت گذاشتن؟از کی شروع کردن ینی...پیشاپیش تشکر میکنم ازینکه وقت میزارین

خداروشکر که دارمت❤❤💙
اما سر مصاحبه و کلاسای آمادگی بعدش یه کم اذیت کردند و الانم استخدام پیمانی هست تا ده سال😑

چقدر سخت میگیرن اخه بنده خدا نفر اول منطقه بوده و ...

انشالله ک بزودی  همونجوری و همونچیزی ک دوس دارین بشه

خداروشکر که دارمت❤❤💙
با اين همه سختگيري چقدر هم كه خوب حقوق ميدن! خجالت آوره.

ینی حقوقش خیلی کمه؟

اگه ایراد نداره میشه بگین تقریبا چقدره؟و رشته شون چیه و الان معلم چی هستن

خداروشکر که دارمت❤❤💙
ساناز منم میخوام شرکت کنم ولی هیچی نخوندم  تو چیزی خوندی؟ من 1 ساله فارغ التحصیل شدم

منم هییییچی نخوندم سمیرا جان.

چه مقطعی هستی؟لیسانس؟فوق؟دکتری؟

من ۲ماهه فارغ شدم ولی خیلی وقته ک درس نخوندم سال اخریه ینی سه ترم روی تزم کار میکردم و عملا فقط دو ترم اولو درس داشتم ک اونارو یادم رفته

خداروشکر که دارمت❤❤💙