2777
2789
عنوان

شونیز بر دوستم شکلات فرستاده بود🦖

230 بازدید | 10 پست

کل خانواده و دوست و اشناهامو شونیز ثبت نام کردم

روز تولدشون براشون بیاد برام میفرستن😂😂🫂

دوستم چند روز پیش تولدش بود ، دیروز براش فرستاده بودن ، اشغال عوضی با معرفت قشنگ و نفسممم نصفشو امروز فرستاد بر من🥲🥲دورش بگردمم

اگه دوس دارید ، 

تو سایتش ثبت نام کنید ، بنویسید شونیز تولد

برید سایت و مراحلشو تکمیل کنید ، تو پیج اینستاشم باشید.

راستی رایگانه.

معمولا یا روز تولد یا نهایتاااا ۱۵ روز بعد تولد میاد براتون.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد حداقل سه ماه قبل از تولد ثبت نام كنيد تا بفرستن

اره یادم رفت بنویسم

اما یکی از دوستامو دقیقا ۱ ماه قبل تولدش ثبت نام کردم 

۱۵ روز بعد تولدش اومد براش

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

الان یادم افتاد یکی دو سال پیش ثبت نام کرده بودم..هیچ هیچ😂😭

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆