چندسالتهرو تیپت کار کنپوستت رو درست کنبرو باشگاهاعتماد ب نفست میره بالا
همش خوبه بجز باشگاه
اونجا روحیش بدتر میشه
مگه باشگاهی پیدا کنه که برای خودنمایی نیان اونجا
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
خوب پس کافری . هر چهره ای هنر خداست . هر چیزی که میبینی تو نت و اطرافت همه بخاطر استاندارد های انسانه . دماغ بزرگ زیباست . بدن چاق و لاغر زیباست . چشمای گود زیباست . موهای کم پشت زیباست . همه اینا به دست خداوند طرح شده . به جای اینکه درگیر استاندارد های جهانی بشی رو اعتماد به نفست کار بکن
عریزم این چهذحرفیه من خیلی هارو دیدم قیافه معمولی دارن ولی خودشونو در حد لالیگا میبینن منم قبلا اصلا نمیگفتم خوشگلم و انگار پیش چشم کسی هم خوشگل نبودم ولی دیگه یاد گرفتم ابراز کنم منم خوشگلم تا به چشمشون بیام البته از جاریم یاد گرفتم برامم مهم نیست کسی درمورد من چی فکر کنه 😚
به خودت برس . من قبلا مثل شما بودم دقیقا همش افکار بدی میومد تو ذهنم مثلا میگفتم دماغم ابروریزیه . بعد هی نمیخواستم فکر کنم ولی بدتر این فکر میومد تو ذهنم . تا اینکه فهمیدم افکار مزاحم رو هر چقد بخوای جلوش رو بگیری بدتر میشه . باید کنترلش کنی . پس وقتایی که اون فکر میومد تو دهنم میگفتم : اوکی دماغت زشته . ولی برام اکسیژن میاره و همین بسمه . اصلا بدترین و زشت ترین باشه . به کسی اسیب نمیزنه و برای خودمم کلی سود داره . پس کم کم یاد گرفتم که با خودم سازش بکنم . میتونی پیش تراپیستم برو