2777
2789

کاشت خیاطی خودمو ادامه میدادم

حس میکنم آدم اینکار نیستم 

آدم آرایشگاه نیستم

رومم نمیشه بذارمش کنار چون کراتین و شینیون هم رفتم گذاشتمش کنار

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

خب پولاشو صرف خیاطی میکردی الان یه لباس میدوزن تو اینستا میفروشن یکونیم میلیون دیگ کسیم زیاد کاشت ناخنونمیکنه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی خیلی بهتره حتی اگر فقط برای خودت تنها هم لباس بدوزی درآمد محسوب میشه چون خیلی از هزینه های لباس خریدنت کم میشه

کاشت ناخن دیگه از مد افتاده الان دیگه باکلاسا ناخن طبیعی خودشونو بهش میرسن تا زیبا باشه

خدایا شکرت🙏

خب پولاشو صرف خیاطی میکردی الان یه لباس میدوزن تو اینستا میفروشن یکونیم میلیون دیگ کسیم زیاد کاشت نا ...

خودم خیاطم وسایلمم کامله

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
خودم خیاطم وسایلمم کامله

چرا شنیون رو ول کردی؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خیاطی خیلی بهتره حتی اگر فقط برای خودت تنها هم لباس بدوزی درآمد محسوب میشه چون خیلی از هزینه های لبا ...

چیکار کنم چون کار زیاد رفتم و کنار گذاشتم فامیل و آشنا آبرو برام نمیذارن همینجوری هم همش میگن تو از این شاخه ب اون شاخه میپری

[QUOTE=3983 با70937]به چشم تجربه نگاه کن فداسرت  باید میرفتی تا میفهمیدی مورد علاقت نیست دیگه[/QUOTE]

میدونی چندمین تجربه ام هست ؟فامیل و آشنا آبرو برام نمیذارن همینجوری هم همش میگن تو از این شاخه ب اون شاخه میپری