2777
2789

سلام دوستان عزیز 🌸

من یه سوال و کمی نیاز به مشاوره دارم و دوست دارم تجربه‌های شما رو هم بشنوم.

من فرم بدنم ساعت شنیه و وزن ایده‌آلم ۶۴ کیلو بود، ولی بخاطر کم تحرکی و نشستن‌های طولانی سر کار، الان حدود ۸۱ کیلو هستم و چربی بیشتر توی شکم و پهلو جمع شده 😅

می‌خوام قبل از سرد شدن هوا، یه مسیر نسبتا طولانی تا محل کارم رو پیاده برم: مسیر اول ۳ کیلومتر و حدود ۴۳ دقیقه، بعد می‌تونم سوار بی‌آر‌تی بشم و جلوی محل کار پیاده شم، یا اگر حالم خوب بود ادامه بدم و کل مسیر ۶ کیلومتر بشه.

سوالی که دارم اینه: با توجه به فرم بدنم و شرایط کارم، این کار باعث لاغری و کاهش وزن واقعی میشه؟ و آیا شما تجربه‌ای داشتید که با پیاده‌روی طولانی نتیجه گرفته باشید؟

همچنین اگر نکته یا ترفندی برای اینکه این مسیر تاثیر بیشتری داشته باشه دارید، لطفا بهم بگید 🙏

ممنون میشم از همه نظراتتون 💕

نظرسنجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره پیاده روی جوابه من یک ماه روزی یک ساعت پیاده روی بدون توقف داشتم 6 کیلو کم کردم البته امبدینگ هم کرده بودم باهاش شاید تاثیر پیاده رویه تو ماه 3 کیلو بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره پیاده روی جوابه من یک ماه روزی یک ساعت پیاده روی بدون توقف داشتم 6 کیلو کم کردم البته امبدینگ هم ...

من اینطوریم که فعالیت داشته باشم سریع لاغر میشم، نداشته باشم سریع چاق میشم

از سال پیش چون بخاطر ازمون و کارم فقط از صبح تا شب پشت میز نشستم یهو از ۶۴ شدم ۸۱ ولی واقعا حالم از خودم بهم میخوره