2777
2789
عنوان

عکس لبم

71 بازدید | 12 پست

سلام من هیچی لب نداشتم البته لب پایین خوب بود بالا خیلی باریک بود یکشنبه هفته ی قبل یک سی سی ژل زدم بعد از ۴ روز بیشترش جذب شد دوباره شنبه رفتم یک سی سی دیگه زدم الان سه‌شنبه تقریباً سه روز شده باز هم احساس می‌کنم بیشترش جذب شده که فکر می‌کنم تا دو سه روز دیگه کامل از بین بره میشه بگید چرا اینجوری میشه از همون ژلی که برای همه مشتری‌هاش می‌زد برا منم همونو زد دکتر متخصص بود و مام بیماراش راضی بودن به شدت از کارش ولی نمی‌دونم چرا برا من اینجوری شد چه کار کنم هزینه کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک ژل چی بود بعدشم چه دکتر عجیبی هیچ جا ندیدم ترمیم رو یه هفته بعد انجام بدن چون بافت لب آسیب میبی ...

آخه کلا جذب شده بود انگار اصلاً نزده بودم برا همین زد بنی تو یه هفته دو سی سی زدم الآنم که دوباره همون شده

واقعا نمی‌دونم ولی همون موقع تو مطب خیلی قشنگ میشه بعد از دو سه روز میبینم که جذب شده

تو شهر ما ارزون سی سی یک و ششصد خیلیا از همین گذاشته بودن برا اونا خوب بود حتی یکی می‌گفت من دو سال قبل یک سیسی زدم هنوز هم مونده