2777
2789
عزیزم مردا مثل ما هرلحظه رمانتیک نیستن ما توقع داریم آب که میخورن بگن بدون تو مزه نداد اما اونا کباب ...

دقیقا دلم گرفته کاش میشد منم میتونستم بهش کمترتوجه کنم حتی الانم هی دارم خودخوری میکنم که زنگ بزنم یانه به روش بیارم 

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روش نیار 

ادما بعضی وقتا ب تنهایی نیاز دارن

سعی کن مشغول بشی ب یه کار مفید

من از وقتی درس میخونم ترجیج میدم شوهرم همچین درخواستایی نده

الانم ۱ماهه تو خونس هی میگم کی بشه بره سر کار تنها تفریح کنم

تو پست اولت اصلا نفهمیدم چی میگی رانندگی؟ فیلم؟ دوتای؟ قضیه چیه

ببین عزیزم ببخشید اگه یکم بد توضیح دادم چون اعصابم یکم خورده ....منظورم اینه شوهرم دلش خواست امشب تنهایی فیلم ببینه ومن ناراحت شدم چون خودم برعکس اون همیشا دلم میخواد دوتایی باهم تفریح داشته باشیم وفیلم ببینیم وازاین کارش دلم گرفته

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا
ببین عزیزم ببخشید اگه یکم بد توضیح دادم چون اعصابم یکم خورده ....منظورم اینه شوهرم دلش خواست امشب تن ...

خیلی حساسی گلم.

شاید یه فیلم جنگی وبزن بزن میخواد نگاه کنه یا چه میدونم فیلمی که بدردت نمیخوره.

بنظرم خیلی موضوع مهمی نیست که بخوای ناراحت بشی و اونم ناراحت کنی.زیاد بهش گیر نده

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
خیلی حساسی گلم. شاید یه فیلم جنگی وبزن بزن میخواد نگاه کنه یا چه میدونم فیلمی که بدردت نمیخوره. بن ...

مرسی عزیزم آره خودمم میدونم خیلی حساسم ازاین فیلم های ترسناک میبینه که من اصلا هم دوست ندارم وهمیشه هم نمیزارم ببینه آروم شدم باحرفت مرسی😙😙😙😙

چقد مسخره..ینی تو تنهایی فیلم نمیبینی؟؟؟ اونم ادمه مثل خودت خب..همیشه باید با تو فیلم.نگا کنه ینی؟ چ ...

شاید ازنظرشمامسخره باشه ولی خوب برامن مهم بود چرامن تنهایی فیلم دیدم ولی قبلش نگفتم که آره مثلا امشب برم تخمه بگیرم بشینم تنهایی فیلم نکاه کنم ازاین حرفش دلم شکست 

مرسی عزیزم آره خودمم میدونم خیلی حساسم ازاین فیلم های ترسناک میبینه که من اصلا هم دوست ندارم وهمیشه ...

اره بابا ناراحت نباش.کمی هم دور باشید بد نیست دلش برات تنگ میشه.اگه محدودش نمیکردی برای فیلم دیدن شاید بهت میگفت با هم ببینید.

خیلی نباید به این مردا چسبید.تو هم یه فیلم خوب بذار نگاه کن.

خوشبخت بشی گلم❤🌹

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
اره بابا ناراحت نباش.کمی هم دور باشید بد نیست دلش برات تنگ میشه.اگه محدودش نمیکردی برای فیلم دیدن شا ...

مرسی عزیزم 

وای خدا شما تصورتون از ازدواج چیه من اصلا نمیتونم برای همچین موردی ناراحت بشم شاید اشتباه لفظی بوده شاید حواسش نبوده چی داره میگه شاید واقعا خواسته تنها ببینه اینکه شما با اون فیلم ببینی دلیل نمیشه اونم همیشه این بخواد گاهی ادم دوست داره تنها باشه خلوت کنه یه سری تفریحات با همسرش انجام بده یکی سریا تنها یک موقعی با دوستان عزیزم اینقدر زود رنج نباش سر این جور مسائل بهش گیر نده که فردا روز اگر یک حرف به حق زدی بهت انگ نزنه که تو غر غرو ای همش گیر میدی

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید