2777
2789
وای خدا شما تصورتون از ازدواج چیه من اصلا نمیتونم برای همچین موردی ناراحت بشم شاید اشتباه لفظی بوده ...

عزیزم اتفاق چون دوست ندارم الکی غربزنم ازشماهانظرخواستم ودرمورد سوال اولتون که تصورم ازازدواج چیه تصورمن اینکه زن ومرد درکنارهم  به هدف های والای زندگیشون که مشترک هست  باتلاش وپشتکاربرسن و سعی کنن عاشقانه  با آرامش زندگی کنن 

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

دوستان مرسی ازنظراتتون واقع ببخشید اگه ازنظرتون موضوع من جالب نبود ولی خوب دلم با این حرف گرفته بود وکسی هم نبود باهاش درد ودل ومشورت کنم مرسی ازهمگی 

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اتفاق چون دوست ندارم الکی غربزنم ازشماهانظرخواستم ودرمورد سوال اولتون که تصورم ازازدواج چیه تص ...

عزیزم ببین هر کسی حتی متاهل گاهی احتیاج داره تنها باشه اگر بخوای از حالا هی به خودت بگی ما زن و شوهریم نباید هیچی مون جدا باشه وقت های ازادمون همش باهم باشیم و..... وهی سر این موضوعات حرص بدی خودتو حتی اینجاتو نی نی سایت  نگی به هیچ کس  دوستات خانواده ات نگی که بگن غر میزنه فقط تو خودت بریزی بعضی حرفا و کارها رو میشی مثل این کسایی که در عین جوونی پیرن مشکلات زندگی خودش ادم پیر میکنه دیگه خودت برای خودت غصه نتراش به بحث های الکی فکر نکن من والا خواهرانه بهت گفتم از من دلگیر نباش منظورم اینه که اصلا این موضوعات هر چند برات مهمه ولی بهشون فکر نکن تو هم عوضش بشین امشب یه فیلم توپ ببین حالش ببر 

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
عزیزم ببین هر کسی حتی متاهل گاهی احتیاج داره تنها باشه اگر بخوای از حالا هی به خودت بگی ما زن و شوهر ...

مرسی عزیزم من خودم قبول دارم آدم زود رنجی ام ولی زود هم ازاون حالت درمیام الان باحرفای شماآروم شدم اتفاق خودمم باهات هم فکرم که نبای. توخودمون بریزیم وهمیشه سعی میکنم یااینجا یا بادوستام مشورت کنم 

مرسی عزیزم من خودم قبول دارم آدم زود رنجی ام ولی زود هم ازاون حالت درمیام الان باحرفای شماآروم شدم ا ...

اره عزیزم باور کن من حالا اینجا تو رو نصیحت میکنم یه زمانی خیلی زود رنج بودم داداشم چیزی بهم میگفت زود قاطی میکردم ناراحت میشدم اینقدر غصه میخوردم فلانی چرا فلان حرف گفت چرا اون اون طوری کرد ولی بعد یه مدت دیدم مچاله دارم میشم الان خیلی بهترم تا جایی که بتونم به حرف هیچ کس اهمیت نمیدم که مثلا فلانی به من تیکه انداخت

عزیزم ببین هر کسی حتی متاهل گاهی احتیاج داره تنها باشه اگر بخوای از حالا هی به خودت بگی ما زن و شوهر ...

من هم دقیقا همینجوری ام چیکار کنم دست خودم نیست دلم میخواد همه چی رمانتیک باشه اما همیشه ام غصه میخورم که چرا اینجوری نشد 

اره عزیزم باور کن من حالا اینجا تو رو نصیحت میکنم یه زمانی خیلی زود رنج بودم داداشم چیزی بهم میگفت ز ...

منم دارم روخودم کارمیکنم الان ازحرف کسایی که برام مهم نباشن ناراحت نمیشم فقط کسایی که برام مهم باشن که اونم دارم سعی میکنم کمترش کنم چون به قول شما فقط آدم پیر میشه

من هم دقیقا همینجوری ام چیکار کنم دست خودم نیست دلم میخواد همه چی رمانتیک باشه اما همیشه ام غصه میخو ...

عزیزم منم همینجورم ولی به قول دوستان زندگی همش رمانتیک نیست  واین یک حقیقت محض هستش که آقایون احساساتی نیستن ومثل من اگه ناراحت شدی سعی کن باکسی درمیون بزاری وغصه نخوری ویه چیزی همیشه یاد خوبی هاش بیفت مثلا پیام های عاشقانه اش روبخون و...

من هم دقیقا همینجوری ام چیکار کنم دست خودم نیست دلم میخواد همه چی رمانتیک باشه اما همیشه ام غصه میخو ...

حتما تازه اول راهی عزیز دلم اوایل ذوق شوق زیاده کم کم خودت دستت میاد کی ذوق کنی و رمانتیک باشی کی نه یه موقع هایی تو همین تاپیک های بچه میخوندم خانومه میگفت حوصله ندارم شوهرم رمانتیک باشه هی راه به راه بیاد مپ ببوسه بس که زندگی ها سخت شده ادم نمیکشه شما برای خودت سختش نکن بذار همه اگر فشار ها کمتر بشه بعد هم واقعا مردهای ایرانی از کی میخواستن رمانتیک بازی یاد از باباشون یا مادرشون؟؟؟تو جامعه ای اگر دوتا عشق هم ببوسن مردم چشماشون از کاسه در میره ولی مردی زنش کتک بزنه هیچی انگار نه انگار میگن حق اش بوده میخواسته تو روی شوهر واینسته تا کتک نخوره

ای جان...همه خانوما ممکنه تو شرایط مختلف از مسایل دیگه ای ناراحت بشن که از نظر بقیه مهم نیس...دیگه غصه نخور...توام برو یه فیلم عاشقانه ببین...اونم تنها تنها..این به اون در :p 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین