2777
2789
عنوان

کولیک

122 بازدید | 17 پست

سلام دوستان دارم دیوونه میشم دخترم ۱ ماه و ۷ روزشه به شدت کولیک داره شبا از ۱۰ شروع میشه تا ۴ صبح که از شدت گریه بیهوش میشه، بردمش دکتر قطره کولیکز و اهورا نی نی و گریپ میکسچر تا الان امتحان کردیم هیچ کدوم جواب نداد تعریف اینفاکول رو شنیده بودم دیروز اونم دادیم بازم خوب نشد دیگ واقعا موندم چیکار کنم دلم کباب میشه براش انقد گریه میکنه، خودمم انقد بیخوابی میکشم خیلی ضعیف شدم رژیمم رعایت میکنم لبنیات کلا حذف، حبوبات حذف، سبزیجات حذف، میوه هیچی نمیخورم جز هلو، دیگ چیکار کنم توروخدا از تجربیاتتون بگین کمکم کنید

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم منم این روزا رو گذروندم، قطره پدی لاکت بگیر منم اونا ک گفتی خریدم جواب نداد پدی لاکت بهتر ازهمش بود

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

نعنا دم کن بخور خودت 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم منم این روزا رو گذروندم، قطره پدی لاکت بگیر منم اونا ک گفتی خریدم جواب ند ...

پدی لاکت هم بهش میدادم اونم اثر نکرد دیگ واقعا موندم بخدا ماساژش میدم، صدای سشوار میزارم، با ماشین میچرخونمش کلافه شدم😔

نعنا شیر رو کم نمیکنه؟؟ چون شیر خودمو فقط بهش میدم

ن عزیزم کم نمیکنه، منم شیرخودمو میدم خیلی ضعیف شدم، من با گوشیم صدا سشوار میذاشتم، باید صبور بشی ک بهتر بشه.. بچه داری مرحله ب مرحلش سخته عزیزم

پدی لاکت هم بهش میدادم اونم اثر نکرد دیگ واقعا موندم بخدا ماساژش میدم، صدای سشوار میزارم، با ماشین م ...

بذارش تو ننو .ننو که میگم یعنی بذارش توی ملافه یا پتو و دونفر اینطرف و اونطرفشو بگیرین و تابش بدین 

ببخشید ولی من وقتی دیدم شیرم نمیسازه خودخواهی نکردم شیرم قطع کردم نان کامفورت(مخصوص نوزادانی که دل درد میشن رو شروع کردم ) همزمان از شیشه شیر دکتر براون 

کولیکز سررررررر تایم ن دیقه اینور ن ی دیقه اونور 

رتوفلور هم همینطور 

کامل خوب نشد ولی دیگ حداقل نفسش نمی‌رفت از درد

من بچه هام همشون داشتن هیچ راهکاری پیدا نکردم فقط صبوری.. تا می تونی آدن دور خودت جمع کن کمکت کنن یه ...

بخدا انقد حرف میخورم از این ور اونور کلافه شدم تا میگم کمکم کنید میگن چرا انقد ضعیفی ، یعنی واقعا کسی هست بتونه نخوابه و به کاراش برسه؟ فقط مامانم کمکم میکنه اونمومثل من آب شده

بذارش تو ننو .ننو که میگم یعنی بذارش توی ملافه یا پتو و دونفر اینطرف و اونطرفشو بگیرین و تابش بدین

تو پتو میزارم یکم آروم میشه ولی نمیخوابه به محض اینکه میزاریمش زمین جیغ میزنه

ببخشید ولی من وقتی دیدم شیرم نمیسازه خودخواهی نکردم شیرم قطع کردم نان کامفورت(مخصوص نوزادانی که دل د ...

منم خیلی دوس داشتم شیر خشک بدم ولی دکترس گف شیر خودتو بده وزن گیریش خوبه 

بخدا انقد حرف میخورم از این ور اونور کلافه شدم تا میگم کمکم کنید میگن چرا انقد ضعیفی ، یعنی واقعا کس ...

بگو ضعیف چیه؟ مگه همه مثل همن؟ .. منم هیشکی کمکم نکرد اسی .. کینه ی همشونو گرفتم و دیگه واسه هیشکی قدمی برنداشتم.. ولی شما باچرب زبونی سعی کن دور و ورتو شلوغ کنی واقعا بچه داری کار یه نفر نیست