2777
2789

بعضی وقت‌ها فراموش می‌کنیم که در درون‌مان قدرتی بی‌نظیر نهفته است. شاید چون روزها درگیر دغدغه‌ها و مشکلات‌مان می‌شویم، یادمان می‌رود که روح خدا در وجود ما دمیده شده. خداوند خود را در قالب انسان‌ها قرار داده، تا ما نه تنها زندگی کنیم، بلکه آن را خلق کنیم.

شما توانایی دارید خواسته‌ها و آرزوهای‌تان را به واقعیت تبدیل کنید، چون در وجود شما همان قدرتی است که دنیا را آفریده. وقتی به این حقیقت ایمان داشته باشید، می‌توانید هر چیزی که بخواهید را جذب کنید. اگر لحظه‌ای از زندگی‌تان به یاد بیاورید که خدا در شماست، متوجه می‌شوید که هیچ محدودیتی در مسیرتان وجود ندارد.

چرا باید در جستجوی قدرت‌های بیرونی باشیم، وقتی خودمان به قدرتی الهی وصل هستیم؟ چرا به جای ساختن زندگی‌ای که می‌خواهیم، در محدودیت‌ها غرق شویم؟ قدرت و اراده شما هم‌راستا با اراده‌ی الهی است. تنها کافی‌ست به آن ایمان داشته باشید.

یادتون رفته که روح خدا در شما دمیده شده ؟ دوباره به خودتان ایمان بیاورید و ببینید چه معجزاتی در زندگی‌تان رخ می‌دهد.

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

اینا که میگین رو حقیقتا باور دارین؟

نه تنها باور دارم بلکه بهش رسیدم و معجزاتشم تو رندگیم دیدم   افکار و باورهای ما    دنیای بیرون ما رو شکل میده   ما خالق زندگیه خودمون هستیم   دنیا داره با انرژی و ارتعاش پیش میره    چون ما فقط دنیای مادی رو میبینم    دلیل نیست که انرژی وجود نداره   و قانون جذب یه چیز من در اوردیه    این قانون رو هم خداوند آفریده و هر کس که یاد بگیره و تو زندگیش به کار ببره   نتیجشو میبینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر چجوری حالم خوب کنم چجوری؟ 

دوست دارم جفت من جفت جدانشدنی من ارومت میکنم بغلت میکنم دوست دارم عاشقتم نفسمی زندگیمی عاشقتم 🫂🫂🤍💎😘😘😘😘😘✨✨✨😍😍😍😍😍😍🫂💎💎🤍🤍🤍🤍🤍

استاتر چجوری حالم خوب کنم چجوری؟

ما حال دلمون در درجه اول   با افکار منفیمونه 

ابتدا باید افکارمون رو آگاهانه مدیریت کنیم 

که این کار نیاز به تمرین و زمان داره 

تا به مرور افکار مثبت جایگزین افکار منفی بشن و تأثیرات خودشون رو در حال روحی و بعد در اتفاقات پیرامون شده بذارند. 

این تکنیک رو عملی انجام بده 

یک کاغذ قلم همیشه همراهت باشه   هر بار فمر منفی وارد ذهنت شد    اون جمله رو به صورت مثبت روی برگه بنویس 

مثلا 

من حوصله ندارم     رو بنویس    من بسیار پر انرژی هستم 

با یکی دو روز منتظر معجزه نباشید 

حداقل 30 روز این تکنیک رو هرروز انجام بدید 

بعدها خواهید دید که وقتی جمله ی منفی وارد ذهنتون میشه له طور خودکار تبدیل جمله ی مثبت میشه و به مرور افکار مثبت جای افکار منفی رو میگیرند حالتون بهتر میشه و غتفاقات مثبت و خیری تو زندگیتون خواهد افتاد 

از شعار خوشم نمیاد روی کاغذ هم قشنگ نیست شعار

شعار نده   عملی کن    من چیزی که تجربه و معجزشو دیدم رو تاپیک کردم    

با احترام اگر شما هنوز به اون چیزی که من نوشتم نرسیدید یا حتی باورش ندارید     دلیل بر غیرواقعی بودن یا شعاری بودن کلام من نیست 🌹

ما حال دلمون در درجه اول با افکار منفیمونه ابتدا باید افکارمون رو آگاهانه مدیریت کنیم که این کار ن ...

پس آروم آروم ذهنم تغییر میکنه درسته؟ 

دوست دارم جفت من جفت جدانشدنی من ارومت میکنم بغلت میکنم دوست دارم عاشقتم نفسمی زندگیمی عاشقتم 🫂🫂🤍💎😘😘😘😘😘✨✨✨😍😍😍😍😍😍🫂💎💎🤍🤍🤍🤍🤍

استاتر عزیزم 

چیکار کنم اتفاقات مثبت بیوفته برام😭خواهش میکنم بگو

استاتر عزیزم چیکار کنم اتفاقات مثبت بیوفته برام😭خواهش میکنم بگو

😐😐😐😐 دیروز تکنیک دادم بهت دیگه   هنوز یه روز نگذشته   گفتم یک ماه اون تمرین رو انجام بده    بعد از یک ماه که شد   بعد بهت میگم چیکار کنی بعدش 

😐😐😐😐 دیروز تکنیک دادم بهت دیگه هنوز یه روز نگذشته گفتم یک ماه اون تمرین رو انجام بده بعد ...

خوب عجله دارم

بخدا همش دارم جملات مثبت مینویسم 

دفترم پر شده 

تازه نی نی سایت دیگ نمیام منفی وارد ذهنم نشه

کتاب اثر مرکب و معجزه شکرگزاری میخونم

به راه بگو سریع نتیجه بده

خوب عجله دارمبخدا همش دارم جملات مثبت مینویسم دفترم پر شده تازه نی نی سایت دیگ نمیام منفی وارد ذهنم ...

معجزه که نمیشه    با سابلیمینال آشنایی میدونی چیه؟ !