2777
2789
عنوان

بابام بدهکاره به یکی دختر طرف تا منو میبینه افاده می‌کنه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست
خب به بچه هاش ربطی داره؟؟

ربطی نداره ولی الان اون خانوم شمارو یه خانواده میدونه میگه پولم پیش اون خانوادس صددرصد مقصر باباتونه حتی مادرت اگه میتونست باید پس میداد

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من فکر نکنم این طرز برخورد بخاطر پول باشه بیشتر دارن پز موقعیتشون رو بهت میدن چون میگی بابات یه ...

آره ولی من چون ازدواج کردم موقعیت مالیم از اونا بیشتر نباشه کمتر هم نیست خداروشکر تو زندگی الآنم به کسی محتاج نیستم و کلا با زندگی گذشتم خیلی تفاوت داره 

واسه همین زورم میاد کسی اینجوری فخرفروشی کنه و واسه چیزی که بهم مربوط نیست افاده کنه برام 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ربطی نداره ولی الان اون خانوم شمارو یه خانواده میدونه میگه پولم پیش اون خانوادس صددرصد مقصر باباتونه ...

متاسفانه با اینکه ۱۲ ساله از اون خانواده اومدم بیرون همچنان دارم چوب بی فکریشونو میخورم و دم نمیزنم میگم بالاخره پدر مادرمن و مجبورم احترام بذارم

بچه ها بدهی زیاد یا کم فرق نمیکنه طرف چشمش دنبالش هست خوب بود کم کم میبرد میداد 

فرقی هم نمیکنه پولدار باشه یا محتاج بدهی را باید پس میداد

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

نمی‌دونم چندسال پیش ۱۰۰ هزار بود یا ۳۰۰ هزار

۳۰۰ تومن پولیه که پدرت خودشو مدیونشون کرده؟؟؟

بعضیا قرض میگیرن پس نمیدن انگار مال مفت گیرشون افتاده

شما اگه خودت میتونی ۳۰۰ تومنو پس بده که اونا هم اینقدر دلخور نباشن 

۳۰۰ تومن پولیه که پدرت خودشو مدیونشون کرده؟؟؟بعضیا قرض میگیرن پس نمیدن انگار مال مفت گیرشون افتادهشم ...

۳۰۰ تومن اون موقع تقریبا نیم گرم یا یه گرم الان طلا میشه فکر کنم 

اگه ۳۰۰ بود که مشکلی نداشتم

بخدا شوهرم چندین بار بدهی های بابام رو دادهمن چه کاری از دستم برمیاد اخه

یا خدا😂😂😂😂😂

عزیزم این روش و رفتار پدرتون خیلی زشته پول قرض میگیره پس نمیده یا دومادش باید قرضشو پس بده

نمیتونین مجابش کنین مال مردم خوری رو کنار بزاره؟؟

پدر شما باید هر طور هست بدهیشون به قیمت روز برگردونند دور از جون اگر فوت هم کنند حق الناس گردنشون هست 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

متاسفانه با اینکه ۱۲ ساله از اون خانواده اومدم بیرون همچنان دارم چوب بی فکریشونو میخورم و دم نمیزنم ...

بله حق داری شما واقعا

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .