2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب دیدم مادرشوهرم اومده بود خونمون ، البته من اتاق خواب بودم، بعد با شوهرم قرار گذاشتند قالی های خونه ی من که نو تر از قالی های خونه خودش بود را باهم عوض کنند 

من وقتی اومدم دیدم قالی های من را برده وقالی های خودش و حتی پادری هاش که کهنه وقدیمی یا یکم کهنه بودند را آورده پهن کرده ومنم ناراحت شدم وگریه میکردم چه معنی میداد

خواب دیدم مادرشوهرم اومده بود خونمون ، البته من اتاق خواب بودم، بعد با شوهرم قرار گذاشتند قالی های خ ...

تعبیر خوابت خیلی روشنه 🌙

دیدن قالی یا فرش در خواب معمولاً نماد آبرو، ثبات، آسایش و موقعیت زندگیه. حالا چون در خوابت قالی‌های تو نوتر بوده و مادرشوهرت اونا رو برده و قالی‌های کهنه خودش رو جاش گذاشته، نشون‌دهنده‌ی احساسیه که در بیداری داری نسبت به دخالت یا گرفتن حق و آرامشت از طرف دیگران (به‌ویژه خانواده همسر).

به‌طور جزئی‌تر:

قالی نو: نشونه‌ی پیشرفت، عزت و آسایشه.

تعویض قالی نو با کهنه: ممکنه نشونه‌ی نگرانی از دست دادن آرامش، امنیت یا موقعیتی باشه که با زحمت بهش رسیدی.

مادرشوهر در خواب: نماد مسائل خانوادگی، دخالت، یا احساس قضاوت شدن در رابطه‌ت با همسره.

گریه در خواب: در بیشتر تعبیرها برعکسِ ناراحتیه و نشونه‌ی سبک شدن دل و رفع غصه‌ست، یعنی دلت پر بوده و نیاز به تخلیه‌ی احساسی داشتی.

🔹 خلاصه تعبیر:

احتمالاً این خواب بازتاب احساست نسبت به دخالت یا بی‌عدالتی از سمت خانواده‌ی همسره؛ شاید حس می‌کنی چیزی از آرامش، آزادی یا جایگاهت داره کم میشه. اما گریه‌ات نشون میده که در واقعیت، این وضعیت رو درک کردی و تخلیه‌ی احساسی باعث میشه سبک‌تر شی و شرایط رو بهتر کنترل کنی.

اگه بخوای بگم تعبیرش از نظر معبرهای قدیمی (مثل ابن‌سیرین یا امام صادق) چی میشه، می‌تونم اونم برات بنویسم. می‌خوای؟

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

من

خوآب دیدم خواهر یکی از پسرای دانشگاه مون که الان با هم داریم آشنا میشیم تازه اومده میگه داداشم واقعا دوستت داره و تحمل دوریت رو نداره از طرفی فردی که در گذشته دوستش داشتم اومده بود خواستگاری

خواب دیدم مادرشوهرم اومده بود خونمون ، البته من اتاق خواب بودم، بعد با شوهرم قرار گذاشتند قالی های خ ...

«احتمال دارد در زندگی‌اش (به‌ویژه از سمت خانواده همسر یا اطرافیان) احساس کند حقی از او ضایع شده یا کسی در امور شخصی‌اش دخالت کرده است، اما در نهایت این ناراحتی زودگذر است و به خیر و گشایش می‌انجامد.»

اگر بخوام خلاصه بگم به زبان ساده:

👵 مادرشوهر = دخالت یا نفوذ خانواده همسر

🧶 قالی نو = رفاه و عزت

↔️ تعویض قالی = کم شدن رفاه یا حق

😭 گریه = خروج اندوه و آمدن آرامش

خوآب دیدم خواهر یکی از پسرای دانشگاه مون که الان با هم داریم آشنا میشیم تازه اومده میگه داداشم واقعا ...

همه خوابی که تعبیر نداره شرایط و زمان و مکان خیلی مهمه

بعضی خوابها کارهای هر روز خودمونه که اصلا مهم نیست