2777
2789
عنوان

وکالت یا استخدامی کدوم بهتره

78 بازدید | 10 پست

من وکیلم یعنی چندماهی هست که شروع کردم مراجع هم زیاد دارم اما همه‌شون توقع دارن در پایان کار پول بگیرم که این غیرممکنه چون حتی هزینه پیگیری هاشونم ندارم که بخوام قبول کنم میتونم بگم تا به الان از شغلم یه قرون هم درنیاوردم مشاوره هامم تا میگم هزینه مشاوره فرار میکنن ،با اینکه با تراز و رتبه عالی قبول شدم و همینطور فعالیتم توی دروان کارآموزی هم خیلی خوبه 

امروز تصمیم گرفتم ازمون استخدامی شرکت کنم و برای همیشه از وکالت کنار بکشم ،فقط از حرف مردم میترسم که میگن حتما دروغ میگفت وکیل شده و...شما خودتون رو جای من بگذارید و ببینید تصمیمتان چیه

حالا من از آزمون استخدامی کشیدم بیرون میخوام تازه برم دانشگاه حقوق بخونم وکیل شم . منو تو جابجا شدیم😅

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک وکیل شدن نهایت آرزومه.....

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

اشتباه نکن بمون سرکارت

کار ندارم پارسال خودمو کشتم واسه استخدامی آموزش و پرورش با درصدا با ۵ تا فقط درصد ۱۰۰ داشتم ولی قبول نشدم همش بخواطر ضرایب معلما غیر انتفاعی 

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️