2777
2789

پسرم ۱۰ سالشه کلاس پنجمه ازاولش شیطون بوده وهنوزم هست  دوست دارم بچه دوم بیارم اما میترسم نتونم ازپسش بربیام چون ازطرفیرپسرمم خیلی حساسه تایه بچه ای روبغل میکنم سریع میگه مامان مگه منو دوست نداری چرا اون بچه روبغل کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک فرزندی سختهاگه میتونی حتما بیار

عزیزم شما دوتاداری ؟؟خیلی میترسم حس میکنم مادرایی که دوتابچه دارن کلا همه چی براشون سخته وهیچ وقتی براخودشون ندارن ومدام بین دوتابچه گیرافتادن 

عزیزم شما دوتاداری ؟؟خیلی میترسم حس میکنم مادرایی که دوتابچه دارن کلا همه چی براشون سخته وهیچ وقتی ب ...

بیشترجنگ اعصاب میشه وقتی دوتان وقت که هس منکه مغزم قفل میکنه بعضی وقتا

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

عزیزم شما دوتاداری ؟؟خیلی میترسم حس میکنم مادرایی که دوتابچه دارن کلا همه چی براشون سخته وهیچ وقتی ب ...

اطرافیانم اره 

من از دید خودم میگم 

اگه خواهرو برادرم نبود واقعا یجاهایی حس تنهایی خفم‌میکرد 

خیلی جاها کنارمن 

من خواهرم پشت هم بودیم ولی به قول مامانم سختی پشت هم کمتر از یدونه بود 

اتفاقا خواهرمو داداشم فاصله سنیشون مثه بچه شماس

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

اطرافیانم اره من از دید خودم میگم اگه خواهرو برادرم نبود واقعا یجاهایی حس تنهایی خفم‌میکرد خیلی جاها ...

عزیزم منم خواهرم ۹ سال ازخودم بزرگتره درسته همبازی هم نیودیم ولی الان که هردوازدواج کردیم وبچه داریم توخیلی جاها مونس هم وقوت قلب همیم الان من ۳۳ سالمه خواهرم ۴۲ خواهرم همیشه میگه خداروشکر که توهستی خیلی جاهاهوامو داره عزیزم شما رابطه خواهروبرادرتون بااین اختلاف سنی چطوره؟؟

عزیزم منم خواهرم ۹ سال ازخودم بزرگتره درسته همبازی هم نیودیم ولی الان که هردوازدواج کردیم وبچه داریم ...

بچه بودیم سر حسادت یکم لجبازی میکردیم 

الان جونمون واسه هم در می‌ره 

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه