2777
2789
عنوان

پریروز غذا سفارش دادم از رستوران بیاید بگم چه داستانی شد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 48 پست
خلاصش میکنم ....شروع کرد به گریه فرستادن و بعد با شماره خودش زنگ زد گفت همسرم خیانتکاره چند بار بهم ...

بگو تو که شک داری جی پی اس وصل میکردی موتورش مچشو میگرفتی میخواستی راحت طلاق میگرفتی

دیوانه ان مردم به جای اینکه با شوهره دعوا کنه اومده گیس یه زن دیگه رو گرفته

طفلی زورش به شوهرش نمیرسه میخواد نزاره هیچ مونثی دو و بر شوهرش بگرده

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی؟! خب براش سوتفاهم شده دیگه چرا به اون بدبخت فحش بده

سوتفاهم رو اینجوری حل نمیکنن با تهمت زدم ب مردم 

اومدیم و شوهر ایشون حساس بود دعوای بزرگی میشد 

هرچی بیشتر بخوای طرف رو توجیه کنی بیشتر پررو میشه و زیر بار نمیره 

برینی بهش دهنشو میبنده و خیالش هم راحت‌تر میشه 

تموم دیگه ... 

خلاصه خیلی حس خوبی داشتم که باعث ناراحتی یه زن نیستم 

هوار نشدم روی زندگی کسی 

البته متاهلم 

اما خیلی متاهل هارو دیدم از آزار دادن هم جنسشون لذت میبرن 

به این زنه هم گفتم بچه نداری جدا شو 

این داغون کیه که بهش چسبیدی 

برم به کارام برسم دوستان 

ببخشید دستم کند بود

خدانگهدارتون

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

طفلی زورش به شوهرش نمیرسه میخواد نزاره هیچ مونثی دو و بر شوهرش بگرده

خب همین کارا رو میکنن که یارو سرکارش میره پی خیانت انقدر کنترل نکنین به ضرر خودتون تموم میشه کسی که این کاره باشه هزاران راه هست برای خیانتش 

صدات عقد نکرده بوده😂😂😂

آقا چرت و پرت نگید دیگه....🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

آقا چرت و پرت نگید دیگه....🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا به خووودااا

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

سوتفاهم رو اینجوری حل نمیکنن با تهمت زدم ب مردم اومدیم و شوهر ایشون حساس بود دعوای بزرگی میشد هرچی ب ...

نه عزیزم سوتفاهم با حرف زدن حل میشه نه توهین و بی ادبی این چیزیکه من یادگرفتم و فک میکنم خیلی بهتره چون اینجوری حداقل مجبور نمیشی از قبل کسیو قضاوت کنی 

وآقا اینا توهم میزنن کی دنبال شوهر پیک موتوریه اخه

کالا بخدا همینو و 

میخواستم بگم تو چقدر احمقی 

کی به شوهرت داغون تو نگاه میکنه 

فقط تویی که دنبالشی ساده خانوم

که اونم اشتباه میکنی 

بگو تو که شک داری جی پی اس وصل میکردی موتورش مچشو میگرفتی میخواستی راحت طلاق میگرفتی

شک نداشت 

واقعا شوهرش لاشی بود

تاین تعطیلی مدرسه دبیرستانیا بوده 

رفته بود لاس زنی

غذای مارو هم دیر اورد

شک نداشت واقعا شوهرش لاشی بودتاین تعطیلی مدرسه دبیرستانیا بوده رفته بود لاس زنیغذای مارو هم دیر اورد

اوه آخه پیک موتوری و خیانت؟

اون بدبخت داره با نداریت میسازه کثافت خیانت چرا دیگه

..........
اوه آخه پیک موتوری و خیانت؟اون بدبخت داره با نداریت میسازه کثافت خیانت چرا دیگه

همیییین

بچه طور هم بود پسره نهایتا ۲۳  

تو سن کم اخه اینا چرا ازدواج میکنن با این داغونا