2777
2789

صندلی خالی بود من اومدم نشستم . یهو یه نفر اومد گقت جای من اینجا بود من زنگ قبل اینجا نشسته بودم . منم حواسم به یه سوال بود استاد میخواست پوئن مثبت بده مثل ... سرمو انداختم پایین رفتم اونطرف نشستم. هیچی بهش نگفتم.  باید چیزی میگفتم ؟ چی میگفتم مثلا؟ وقتی هیچی نمیگم پنیک میشم ! 

ترم ۷ ام . فکر نکنید ترم اولی هستممممپ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه مدرسس جا داشته باشه 😐

من نمیدونم بعضیا چرا بزرگ نمیشن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

ما حتی تو دبیرستان هم اینطوری نبودیم 

می گفتی زنگ قبل تو زنگ قبل موند، الان دیگه الانه

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه جمله معروف هست که میگه «سگ جا داره»سگ رو ببری کاخ الیزه ، میگه نمی‌خوام ، برمیگرده تو جاش ، همون ...

من با اون کاری ندارم از خودم ناراحتم مثل احمق ها رفتار میکنم ادم یه چیزی میگه دیگه 

می‌گفتی این زنگ من نشستم زنگ بعد تو بیا بشین 😂

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بهترین کار رو کردی

واسه چیزهای کم ارزش با کسی بحث نکن. چون اگه بحث کنی اول خودت ناراحت میشی.

منم جای تو بودم همین کارو میکردم.

مگه میز ریاست بوده که بخوای بخاطرش اعصاب تو خورد کنی.

فکرشو نکن