2777
2789
عنوان

جنسیت بچه هشت هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست
سونو قلب بهم میگه ؟؟

بله  منم تعجب کردم که تو 8 هفته معلوم بود.  

تو دخترها فکر کنم از تشکیل شدن تخمدان ها می فهمند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا ندیدم تو سونو قلب جنسیت بگناینجوری بود نمیرفتن خداتومن ازمایش ژنتیک بدن تو 8 هفته برا جنسی ...

اگر قصد سقط نداشته باشه آدم چی میشه که بره 

من که به همسرم گفتم بریم گفت نه یک ماه رو هم صبر کن

من در مرحله اول سلامتی بچم و در مرحله دوم دلم پسر میخواد

منم بارداری اولم پسر دوست داشتم پسر بود  بعد چند سال روحم برای دختر می رفت و بچه دومی دختر شد

هر کدوم شیرینی ها و خوبی های خودشون دارند 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

پسر رو هم میفهمن؟

پسر فکر کنم بستگی به نوع قرار گرفتنش داره که اونجاش پیدا باشه یا نه. پاهاش جمع کرده باشه و نتونند ببینند 

منم پسرم سونو سه ماهگی جنسیتش گفت ولی دخترم 8 هفتگی