2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی ک زنش فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیما معمولا وصیت می کردن طلاهاشون برای نماز روزه هاشون باشه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
به جوریه این حرکت ، کاش کسی که میخواد همسر این اقا بشه یکم بیشتر فکر کنه .... داستانها با این ادم دا ...

از چ‌ نظر یعنی چ‌جور ادمیه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
به گربه میگه عزیزم؟

اره..یه توله سگ داشتیم برا نگهبانی...از۱۰۰متری ک همو میدیدن اون شروع می‌کرد ب واق واق کردن و دویدن ب سمت عنتراقاااا...و اینم با صدای بلند قربون صدقش میرفت...و ایقد نازش می‌کشید ک من حسرت میخوردم  .....

اره..یه توله سگ داشتیم برا نگهبانی...از۱۰۰متری ک همو میدیدن اون شروع می‌کرد ب واق واق کردن و دویدن ب ...

عزیزم  خودتو  ناراحت  نکن   بببن    اون    شخصیت خودشو  نشون  میده   اینو  بدون   زره ای  از  ارزسهات کم  نمیشه      ببخشید همین اقایون  دوراز جونت   وقتی  گرفتار  میشن       اونوقت  قربون صدقه  زنشون  میرن   میفهمم چی  میگی  فدای   سرت  عزیزم    بزار     تا روزی که به پات   بیفته    تا  فدرتو   بدونه    اونوقت  میفهمه  که باید    قربون  صدقه   کی   بره    ببین   ی  تار  موت    می ارزه  به  کل  وجودش      انشالله سلامت باشی

شما چندسالتونه و اون آقا چندسالشه؟؟ هردو بچه دارین؟؟

عزیزم برا خودم نیس

دختر مجرد 46سال 

مرد47 

4تا بچه داره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست