دست همسرم توی کار آسیب دیده و انگشتاش توان کارگری برای مردمو ندارن حتی یه آجر نمیتونه با دستش بلند کنه به نظرتون خوبه یه وانت بگیریم باهاش میوه و سبزی بفروشه؟؟؟ درامدش چطوره؟ کسی از بستگان و نزدیکانتون هستن که اینکاره باشن؟؟؟ فعلا اللحساب وانت بگیره میوه بفروشه تا پول دستمون جمع بشه نیسان بگیره و باربری کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شبا چند تا میدون هست پاتوق همین وانتی ها یا کردن فلافلی یا جیگرکی یا آش دوغ و نخود و اینا یا بلال و سیب زمینی ذغالی و این چیزا ماشاالله فروششون هم عالیه
هوا هم سرده میصرفع
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
راستي حتما شوهرت رو بفرست فيزيوبيمه هستين؟اگر نيستين هر طور شده خودتون رو بيمه كنيد
نه عزیزم کارش از فیزیو گذشته تاندون قطع شده مجدد با جراحی ترمیم شده فقط در حدی که انگشت شل واینسته وگرنه دگ کاریش نمیشه کرد ۳تا انگشت از ناحیه بند کلا تا نمیشه