2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دیپلم انسانی گرفتم 

ولی رفتم رشته جی ای اس که پایه اش ریاضیاتی بود و حالا به هر دلیلی شاید به خاطر پیوندش با جغرافیا گذاشته بودن برای انسانی

بعد تو دوره کارشناسی پایه ریاضیم رو حسابی قوی کردم

ارشد کنکور مهندسی سیستم های انرژی رو دادم. شدم رتبه یک

دکترا هم مهندسی انرژی ادامه دادم 

حالا اینو مثال زدم که بگم تو تجربه شخصی خودم نیازی نشد دوباره دیپلم مجدد بگیرم. به نظرم تغییر مقطع از کارشناسی به ارشد شاید برای بعضی ها بهتر باشه چون اتلاف عمر نداره

صرفا یه ایده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه من دیپلم انسانی گرفتم ولی رفتم رشته جی ای اس که پایه اش ریاضیاتی بود و حالا به هر دلیلی شاید به خ ...

گآهی به سرم میزنه کاش تجربی بودم و حداقل پرستاری که می‌آوردم با هزینه کردن خوندن کتاب کلاس

لیسانس حسابداری ام

خب کار خاصی نداره چون اگه دبیرستانی بودی تغییر رشته یکم وقت گیر میشد

کتاباشو تهیه کن بخون اگه میخوای راهنماییت میکنم

بعدم موقع ثبت نام کنکور تجربی رو ثبت نام میکنی بعدم موقع ثبت نام نهاییا برا تجربی رو هزینه میکنی فک کنم قبل ثبت نام نهاییا یه چیز دیگه ام هست تایید سوابق حالا نمی دونم واسه تو این هست یانه

فقط همین بود حالا با یه مشاوره تک جلسه هم یه صحبتی بکن شاید یه چیزایی رو فراموش کرده باشم

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

من خودم رشته م تجربیه

نمی دونم چرا مردم فک میکنن ادبیات آسونه تجربی سخته یا کسی که انسانی بوده از درسای تجربی سر در نمیاره من دوستم رشته ش انسانی بود بخدا درسای انسانی در مقابل تجربی زیادی سخت بودنننن

نمیدونم چی بنویسم والا.....