2777
2789

هیچی

سرکار

استراحت

کتاب میخونم همین

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

حمام ، روتین پوست و موهام ، تمیز کردن خونه ، آشپزی ، کیک یا دسر درست میکنم ، دستورای جدید سوپای پاییزی رو امتحان میکنم ، سریال میبینم ، کتاب ، رنگ آمیزی ، بازار و خرید رفتن ، پینترست نگاه میکنم فعلاً برنامه هام همیناس .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمام ، روتین پوست و موهام ، تمیز کردن خونه ، آشپزی ، کیک یا دسر درست میکنم ، دستورای جدید سوپای پایی ...

من اصن وقت نمیکنم بیشتر وقتم حس میکنم سرکار میگذره تازه پنشنبه هارو قرار بود تعطیل کنن که تعطیل نکردن بجاش ساعت کاریمونو زیاد کردن

روتین پوست و موهات چیع

من اصن وقت نمیکنم بیشتر وقتم حس میکنم سرکار میگذره تازه پنشنبه هارو قرار بود تعطیل کنن که تعطیل نکرد ...

عزیزم . اشکالی نداره خب شما شاغل هستین طبیعیه که اینجوری باشه به خودت سخت نگیر من سرکار نمیرم خب بیشتر وقتم توی خونه میگذره ولی بیکار نیستم کل روز یه کاری برای انجام دادن دارم و اندازه یه شغل خسته میشم . خانه داری اگر واقعاً بخوای خوب انجامش بدی کار راحتی نیست .

روتین پوستیم همون شوینده ، آبرسان ، ضد جوش ، ضد لک ، ضد چروک و دور چشم و بالم لب ، ماسک های مختلف …

برای موهامم شامپو ، نرم کننده و ماسک داخل حمام ، روغن های مختلف و سرم ها .

عزیزم . اشکالی نداره خب شما شاغل هستین طبیعیه که اینجوری باشه به خودت سخت نگیر من سرکار نمیرم خب بیش ...

ابرسان و ضد چروک و کرم دور چشم و ضد لکت مارکش چیه 

شاغل بودن خیلی سخته نصفه انرژی ادمو میگیره 

ابرسان و ضد چروک و کرم دور چشم و ضد لکت مارکش چیه شاغل بودن خیلی سخته نصفه انرژی ادمو میگیره

قبول دارم منم اکثر خانومای اطرافم شاغلن ، خودمم تحصیل کردم ولی شاغل بودن رو انتخاب نکردم .

روتین پوستیم اکثراً ژنوبایوتیک هستش

آبرسان و دور چشمم سیمپل ولی همون ژنو هم عالیه

ویتالیر و پرایم هم محصولات خوبی دارن .